点评:L. Göcek isimli tekneyle çıktığımız turda görevli yaşlı kadın ve genç adam teknede yüzme sonrası duş almamıza izin vermedi, misafirlere çok kaba davrandı, herkese zorla terlikleri çıkartın diye baskı yaptı. Terlik çıkarmak sağlık açısından uygun olmayabilir ve misafileri zorlayamazlar. Ayrıca toplamda 5 koya götüreceklerini söylemelerine rağmen sadece 2 koya götürüp sonra da İztuzu plajına bıraktılar. Son olarak kıyıya yaklaştığımızda denizde boğulma tehlikesi yaşayan bir kadın ve erkeği kurtarmak için denize atlayan misafirleri almak için tekneyi durdurmadılar, gidip iskeleye yanaştılar ve misafirler boğulma tehlikesi yaşayan insanları kendi imkanları ile kurtardılar.
Bu teknenin ve sahibinin asla turizm işi yapmaması gerekir. Bu hataları nedeniyle güzel bir cezayı hakediyor. Biz Küçük Filozoflar Kampta firması tarafından bu tekne turuna katıldık. Diğer misafirler de benim yazdıklarımı teyit edeceklerdir.
翻译:我们乘坐的L. Göcek号游船,值班的老妇人和年轻男子不让我们游泳后洗澡。他们对客人非常粗鲁,强迫每个人都脱掉人字拖。脱掉人字拖不利于健康,他们不能强迫客人这样做。此外,尽管他们承诺带我们去五个海湾,但只带我们去了两个,然后就把我们送到了İztuzu海滩。最后,当我们快要靠岸时,他们没有停船去救一对溺水的男女,而是去码头救那些溺水的客人。相反,他们自己把船停在码头,客人自己救起了溺水者。
这艘船和它的主人根本不应该从事旅游业。他们的行为应该受到严厉的惩罚。我们参加了Küçük Filozoflar Kampta公司的这次游船之旅。其他客人也会证实我的说法。