点评:Wat waren we, enthousiast om onze rondreis in Bali te doen. We gingen mijn 60 ste verjaardag vieren en dit zou de reis van ons leven worden.We hadden met Edi reizen een rondreis van 7 dagen geboekt en dus ook de prijs hiervoor afgesproken.Vluchten en hotels hadden we zelf geboekt. Toen we aan onze rondreis begonnen kregen we van onze gids al te horen dat Edi een paar jaar geleden gestorven is en dat zijn vrouw Septi nu alles regelde. En ook hij ons programma met ons goedkeuren een beetje zou aanpassen want dat we anders constant in de wagen zouden zitten. Septi had de rondreis zo gemaakt dat we soms 2 of 3 uur moesten rijden om dan een half uur op een uitkijkpunt te zijn en dan weer in de wagen voor meer dan een uur voor het volgende. Maakte dat we op het einde van onze vakantie meer dan een dag hadden uitgespaard in de auto door gewoon een andere organisatie van het programma. Met dank uiteraard aan onze gids .Toen begon bij ons al een alarmbel te gaan. We hadden toen afgesproken om de gehele som van de rondreis nog niet te betalen maar de helft.
in de auto zitten kosten haar geen inkomgelden. Dat was de eerste keer dat we Septi hierover aanspraken. Onze rondreis werd van 7 dagen naar 6 dagen ingekort. Toen we er dan ook nog op uit kwamen dat ze dingen in ons programma had gezet die al meer dan een jaar verboden zijn door het land (activiteit koste 240 euro !!!) hebben we opnieuw contact met haar opgenomen. We hadden ondertussen nog een stuk bijbetaald voor de rondreis. Bij onze reactie van de aangeboden , ondertussen verboden activiteit met de olifanten en dat we daar een compensatie voor wilden, liet ze ons prompt in de steek en eindigde ze onze rondreis . Ze liet ons gewoon aan ons lot over in een vreemd land !!! Edi reizen is gewoon onbetrouwbaar en pure afzetterij !!
翻译:我们对巴厘岛之旅兴奋不已!正值我六十岁生日,这趟旅行注定是一生难忘的。我们通过Edi Travel预订了七日游,并谈妥了价格。机票和酒店都是我们自己订的。旅行开始时,导游告诉我们,Edi几年前去世了,现在由他的妻子Septi负责一切。他还同意在征得我们同意后对行程做一些小调整,因为否则我们会一直待在车里。Septi设计的行程有时需要我们开车两三个小时,在一个观景点停留半小时,然后再开车一个多小时去下一个景点。这意味着,仅仅因为行程安排的不同,我们在假期结束时就节省了一天多的车程。当然,这都要感谢我们的导游。就在这时,我开始警觉起来。我们之前约定的是只付一半的费用,而不是全额。坐在车里并没有让她支付任何门票费用。这是我们第一次就此事与塞普蒂对质。我们的行程从7天缩短到了6天。当我们发现她安排了一些在该国已被禁止一年多的项目(其中一项活动竟然要价240欧元!!!)时,我们再次联系了她。我们已经为这次旅行支付了相当可观的额外费用。当我们回复她关于那项已被禁止的大象活动以及我们要求赔偿时,她立刻抛弃了我们,结束了我们的行程。她就这样把我们丢在异国他乡自生自灭!埃迪·雷岑简直太不靠谱了,完全是个骗子!