点评:Vi arrangerte et utdrikningslag nå i helgen, å valgte programmet team-building hos Aktiv fritid på Tjøme. Kommunikasjonen på forhånd var først og fremst veldig god. På aktivitetsdagen ble vi møtt av en utrolig hyggelig dame som var daglig leder, som guidet oss gjennom dagen, sammen med en hyggelig kollega. Området var veldig imponerende i vakker natur på Tjøme. Aktivitetene var veldig morsomme og kule (sipline, pil og bue, quiz, stafett, pilkasting, kjempespretters, ballaktivitet, hengebro med mer.). Informasjonen var veldig god gjennom alle timene vi var der. Vi avsluttet med deilig mat og drikke i en koselig game. Vi hadde det helt topp, og alle deltakerne i utdrikningslaget var så fornøyd! Garantert veldig gøy å dra både med en vennegjeng og med familien! Veldig god valuta for pengene også. Anbefaler å oppleve dette på det varmeste :D <3
翻译:我们这周末组织了一场单身派对,选择了位于Tjøme的Aktiv fritid的团队建设活动。首先,前期沟通非常顺畅。活动当天,一位非常友善的女士接待了我们,她是总经理,她和一位友好的同事带领我们完成了当天的活动。Tjøme风景优美,场地令人印象深刻。活动内容丰富多彩,趣味十足(滑索、射箭、问答游戏、接力赛、飞镖、巨型充气城堡、球类运动、吊桥等等)。整个活动期间,讲解员都讲解得非常详细。最后,我们享用了美味的食物和饮品,并在轻松愉快的氛围中结束了活动。我们玩得非常开心,单身派对上的所有成员都乐开了花!无论是和朋友聚会还是和家人一起,这里都是绝佳的选择!性价比也很高。强烈推荐大家体验一下!:D <3