点评:Allereerst, je wordt goed aangstuurd door de medewerkers op het moment als je de veerboot op of af gaat. Toen we van Holwert naar Ameland gingen, perfect. Echter, toen we weer terug moesten, we werden weer door een medewerker naar onze rij gewezen, alles goed en wel, totdat er een auto aan mijn kant, de bestuurderskant, werd gestuurd waardoor ik niet meer kon uitstappen. Ik snap dat de veerboot op een goede georganiseerde manier gevuld moet worden maar als je genoodzaakt bent om je naar de bijrijdersstoel te wurmen om er uit te kunnen, tja, daar mag dan toch beetje rekening mee gehouden worden. Zodra je staat met je auto wordt er geen aandacht meer met je gehouden. Misschien een tip voor de crew om daar toch wat beter op te letten dat mensen op een goede manier hun auto kunnen verlaten zonder andere voertuigen te beschadigen wanneer ze de deur open doen. Maar goed, als dat alles was, de vakantie op Ameland was goed.
翻译:首先,在上下渡轮时,工作人员会很好地引导我们。我们从霍尔韦特前往阿梅兰岛时,一切都很顺利。然而,当我们返回时,虽然也有工作人员指引我们到对应的座位区,一切看似正常,但后来有一辆车停在了我所在的一侧——也就是驾驶座这一边,导致我无法下车。我明白渡轮需要有条不紊地装满车辆,但当你不得不费劲挤到副驾驶座才能下车时,这一点确实应该被考虑到。一旦你的车停稳,就没人再理会你了。或许可以给工作人员提个建议:务必确保人们能顺利下车,且开门时不会撞到其他车辆。不过,如果就这些而言,阿梅兰岛的假期还是挺不错的。