点评:Jeg har været i Uganda 5 gange. Første gang i en praktik periode på 5 mdr i 2015. Sidenhen i 2016, 2019 og 2021.
Alle gangene har jeg været i de tryggeste hænder med Stephen og hans crew fra Cul Tours and Safaris.
Jeg har aldrig oplevet så god en service som med Stephen. Han stod altid klar med at arrangere ture ud fra ønsker eller kom med gode forslag og sørgede altid godt for os. Han stoppede ved gode toiletfaciliteter, troværdige banker, dygtige hospitaler ved behov, supermarkeder, hvor vi kunne købe snacks og drikkevarer til de lange køreture.
Stephen gav os altid god tid og fortalte passioneret omkring kulturen, landet, befolkningen og hvad end spørgsmål der kunne dukke op undervejs. Han gav altid gode råd, og guidede os igennem så vi fik den tryggeste oplevelse jeg nogensinde kunne have forestillet mig.
Han sørgede for, at vores oplevelser hele tiden var tæt på befolkningen, naturen og kulturen. En tryg, fantastisk og autentisk oplevelse udover alle grænser.
Cul Tours and Safaris tilbyder den bedste service med chauffører, der er så servicemindede og trygge at køre med. Der er styr på tingene, og man kan mærke at de er der for dig og er interesseret i dig som menneske.
Jeg kan på det allervarmeste anbefale Cul Tours og Safaris til alle der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige!
翻译:我去过乌干达5次。第一次为期5个月的实习是在2015年。此后的2016年、2019年和2021年。
一直以来,我都在斯蒂芬和他来自 Cul Tours 和 Safaris 的团队的帮助下,最安全。
我从来没有经历过像斯蒂芬那样优质的服务。他总是准备根据愿望安排旅行或提出很好的建议,并且总是很好地照顾我们。他停在良好的厕所设施、值得信赖的银行、需要时有能力的医院、我们可以在长途驾驶中购买零食和饮料的超市。
斯蒂芬总是给我们充足的时间,热情地谈论文化、国家、人民以及沿途可能出现的任何问题。他总是给出很好的建议并指导我们,使我们获得了我能想象到的最安全的体验。
他确保我们的体验始终贴近人民、自然和文化。超越一切限制的安全、奇妙和真实的体验。
Cul Tours and Safaris 提供最好的服务,司机服务意识很强,骑行安全。一切都在掌控之中,你可以感觉到他们就在你身边,并且对你这个人感兴趣。
我可以全心全意地向任何想要非凡体验的人推荐 Cul Tours 和 Safaris!