点评:Een onvergetelijke dag dankzij Mr. Toon!
Onze privéboottocht met Mr. Toon was zonder twijfel een van de hoogtepunten van onze reis in Thailand. Vanaf het eerste moment deed hij er alles aan om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Hij is een bijzonder vriendelijke, warme en aimabele man voor wie niets te veel is.
Tijdens de boottocht werden we voortdurend verwend met drankjes en hapjes. Op een van de eilanden had hij zelfs een heerlijke lunch voor ons geregeld. Onze zonen mochten bovendien vissen en hadden zelfs het geluk een vis te vangen, wat voor hen een geweldige ervaring was. Toen de zee wat ruwer werd, stelde Mr. Toon ons meteen gerust dankzij zijn ervaring en professionele aanpak.
Alsof dat nog niet genoeg was, maakte hij op de terugweg naar het hotel nog enkele extra stops om ons kennis te laten maken met heerlijke lokale snacks. Aan onze jongste dochter had hij ook gedacht: speciaal voor haar had hij een leuk spelletje meegebracht.
Zijn gastvrijheid, oog voor detail en oprechte zorg voor zijn gasten maken hem uniek. Als je op zoek bent naar een authentieke, perfect georganiseerde en zorgeloze privéboottocht, dan kunnen wij Mr. Toon en Toon Tours van harte aanbevelen. Bedankt voor deze fantastische herinnering!
翻译:多亏了Toon先生,我们度过了难忘的一天!
我们与Toon先生一起进行的私人游船之旅,无疑是我们在泰国之行的亮点之一。从一开始,他就竭尽全力让我们度过一个难忘的日子。他是个格外友善、热情且随和的人,总是乐于为我们效劳。
在游船过程中,我们不断享受到各种饮料和点心。在其中一个岛上,他甚至还为我们准备了美味的午餐。此外,我们的儿子们可以钓鱼,甚至有幸钓到一条鱼,这对他们来说是一次极棒的体验。当海面变得有些波涛汹涌时,凭借其丰富的经验和专业态度,托恩先生立刻让我们安心下来。
不仅如此,在返回酒店的路上,他还特意多停了几次,带我们品尝各种美味的当地小吃。他也考虑到了我们最小的女儿:专门为她带了一款有趣的游戏。他的热情好客、对细节的注重以及真诚关怀客人的态度使他独具特色。如果您正在寻找一次地道、安排完美且毫无后顾之忧的私人游船之旅,我们诚挚推荐Toon先生与Toon Tours。感谢您带来如此美妙的回忆!