点评:Lewis Pas Walkway tager 4-5 dage at gennemføre, så vi valgte at gå godt 3 km og så vendte vi om.
Lige hvor man starter er et lille lookout hvor man står med en sø foran sig og betagende bjerge i baggrunden. Virkelig smukt.
Vi begynde at gå og nød den smukke vilde natur med Moss, små vandløb og mindre broer der skulle krydses. De 3 km var meget kuperet så det var stor hjælp med vandrestave og vandresko.
Efter 2 km kommer vi til en Swingbridge. Vi bliver oplyst om kannibalen Gorge… Cannibal Gorge var i fortiden skueplads for voldsomme sammenstød mellem to rivaliserende iwi. Flere mennesker blev dræbt her, og fund af menneskeknogler vidner om kampenes alvor og brutalitet. Kløften bærer derfor spor af en blodig fortid, længe før området blev opslugt af stilhed og regnskov.
Hvis du ikke er i god form findes en lille loop på små 1 km, og husk endelig lookout - den er betagende smuk.
翻译:刘易斯山口步道全程需要4-5天,所以我们选择走了大约3公里就折返了。
步道起点处有一个小型观景台,站在上面,眼前是湖泊,远处是壮丽的群山。景色美极了。
我们开始徒步,欣赏着美丽的自然风光,沿途有苔藓、小溪和需要跨越的小桥。这3公里路段坡度很大,所以登山杖和登山鞋帮了大忙。
走了2公里后,我们来到一座吊桥。有人向我们介绍了食人峡谷……食人峡谷在过去曾是两个敌对部落之间激烈冲突的场所。许多人在这里丧生,发现的人骨证明了冲突的严重性和残酷性。因此,在被寂静和雨林吞噬之前很久,这条峡谷就留下了血腥历史的痕迹。
如果你身体状况不佳,可以走一条大约 1 公里的小环线,别忘了去观景台看看——那里的景色美得令人窒息。