点评:The Experience. Over het algemeen hebben wij genoten van ons bezoek. De sauna's waren heerlijk, de gezichtsbehandeling was zeer ontspannend en professioneel uitgevoerd, en ook het bubbelbad en het zwembad waren fijn. Daarnaast was het genieten van het mooie weer op de comfortabele ligbedden buiten.
Ook willen wij benadrukken dat het personeel vriendelijk en behulpzaam was. Toen wij onze zorgen over de hygiëne kenbaar maakten en de foto's hebben laten zien, werd hier serieus op gereageerd en werden er excuses aangeboden, wat wij zeker waarderen.
Helaas waren wij wel erg geschrokken van de staat van de hygiëne in de omkleed- en doucheruimtes. Op meerdere plekken zagen wij duidelijke vervuiling, kalkaanslag, opgehoopte zeepresten, haren en achterstallig schoonmaakonderhoud. De dispensers en de ruimtes eromheen maakten een onverzorgde indruk. Voor een wellnesslocatie, waar hygiëne een essentieel onderdeel van de beleving hoort te zijn, vonden wij dit teleurstellend.
Hoewel de excuses van het personeel oprecht overkwamen, hadden wij gezien de omstandigheden wel enige vorm van compensatie of een tegemoetkoming op de rekening verwacht. Dat bleef helaas uit.
Dat is jammer, want de faciliteiten, behandelingen en de vriendelijkheid van het personeel zorgden verder voor een prettige ervaring. Wij hopen dat er meer aandacht wordt besteed aan de schoonmaak en het onderhoud van de sanitaire ruimtes, zodat de kwaliteit van de hygiëne beter aansluit bij de rest van de wellnessbeleving.
翻译:体验总体来说,我们很享受这次体验。桑拿很棒,面部护理非常放松且专业,热水浴缸和游泳池也很不错。此外,我们还在舒适的户外日光浴床上享受了美好的天气。
我们还要强调的是,工作人员非常友好且乐于助人。当我们提出关于卫生问题的担忧并出示照片时,他们认真对待并表示歉意,我们对此非常感激。
然而,更衣室和淋浴区的卫生状况令我们非常震惊。在好几个地方,我们都看到了明显的污垢、水垢、残留的肥皂、毛发以及长期未清洁的情况。洗漱用品的分配器和周围区域给人一种脏乱不堪的感觉。对于一个以卫生为核心的养生场所来说,这样的卫生状况令人失望。
虽然工作人员的道歉听起来很真诚,但考虑到当时的情况,我们原本期望能得到一些补偿或折扣。遗憾的是,他们并没有这样做。这确实令人遗憾,因为除此之外,设施、护理和员工的友善态度都营造了愉悦的体验。我们希望酒店能更加重视卫生设施的清洁和维护,使卫生质量与整体的健康体验更加匹配。