点评:We komen hier al heel lang en het blijft een fantastische plek! Als ouders kunnen we hier echt even ontspannen terwijl de kinderen zich volop vermaken. De taartjes zijn heerlijk (echt een aanrader!), al zou mijn man het leuk vinden als er ook iets hartigs op de kaart stond, zoals een saucijzenbroodje of kaasbroodje. 😉
Het is de perfecte plek om rustig een boek te lezen of een gezellig potje te kaarten, iets wat wij (bijna) elke zondag doen. Met de strippenkaart is de entree bovendien heel betaalbaar (slechts €2,75), wat wij een hele nette prijs vinden.
Er is hier van alles te doen: dieren zoals varkens, kippen, cavia’s en loopeenden, een leuke binnenspeeltuin met veel fietsjes/stepjes en grote bouwblokken en buiten volop ruimte om te spelen. Denk aan trampolines, een airtrampoline en een groot schaakspel.
Kortom: een heerlijke plek om je vrije dag door te brengen. Lekker eten, vriendelijke service en een fijne sfeer. Voor ons een dikke 10!
翻译:我们来这里很久了,这里依然是个很棒的地方!作为家长,我们可以在这里好好放松一下,孩子们也能玩得不亦乐乎。蛋糕非常美味(强烈推荐!),不过我老公希望菜单上也能有一些咸味小吃,比如香肠卷或奶酪卷。😉
这里是安静地读书或玩牌的理想场所,我们几乎每个星期天都会来这里玩牌。而且,有了积分卡,入场费非常实惠(只需2.75欧元),我们觉得这个价格非常合理。
这里有很多好玩的地方:有猪、鸡、豚鼠和奔跑鸭等动物,一个有趣的室内游乐场,里面有很多自行车/滑板车和大型积木,还有很大的户外玩耍空间。想想看,这里有蹦床、气垫蹦床和大型国际象棋。
总之:这里是度过假期的绝佳去处。美味的食物、友好的服务和舒适的氛围。我们给它打10分!