点评:Vanwege ons 35 jarig huwelijk een rondreis met beide volwassen kinderen gemaakt.
Van te voren samengesteld met Hafid een aantal keer telefonisch contact gehad & het werd allemaal
Super goed geregeld.
We kwamen aan en onze privechauffeur Oussama bracht ons naar Riad Aisha waar Abdullah een geweldige tajine met kip voor ons had klaarstaan.
Goed kunnen slapen in mooie kamers voorzien v airco.
Volgende dag werden we opgehaald door Oussama voor een 3 daagse rondreis via o.a. Ait Benhaddou(filmopnames ) naar Toudgha El Oulia waar weer een geweldig onderkomen was met dakterras waar we een liefdevol ontvangen werden door de locals.
Volgende dag een wandeling langs o.a. de moestuinen door de kloof (gorges dades).
Toen naar de Merzouga duinen waar we naar een verfrissende duik op de kamelen na nog even zandboarden in ons tentenkamp verrast werden met een privemuziek/dansavond door alle lieve locals.
Volgende dag via live muziek en hoe de arganolie gemaakt wordt en alles wat ik vergeet te vertellen terug naar Riad Aisha.
De op een na laatste dag, tevens onze trouwdag hebben we een fietstocht v 3,5 uur door oud en nieuw Marrakesh.
‘‘s avonds hebben Oussama & Hafid ons verrast met een reservering bij een geweldig restaurant met alles erop en er aan live muziek /dansers, echt Amazing!
Einde een onvergetelijke topvakantie!
Echt mede door Oussama die zich zo lief opstelde en altijd zei ‘are you happy then I am happy’
1000 times thanks! 🙏🏼
翻译:因为庆祝我们结婚35周年,我们带着两个成年子女一起出去旅游。
提前和哈菲德安排好了行程,电话联系了好几次,一切都安排得非常妥当。
我们到达后,私人司机奥萨马带我们去了里亚德艾莎,阿卜杜拉在那里为我们准备了美味的鸡肉塔吉锅。
我们在漂亮的空调房间里睡得很好。
第二天,奥萨马来接我们,开始了为期三天的旅行,途经艾本哈杜(电影拍摄地)等地,到达了图德加埃尔奥利亚,我们再次入住了带屋顶露台的舒适住所,受到了当地人的热情欢迎。
第二天,我们沿着峡谷(gorges dades)散步,沿途欣赏了菜园等景点。
然后我们去了梅尔祖卡沙丘,在骆驼背上畅游一番,在帐篷营地玩了沙板之后,我们惊喜地发现了一个由可爱的当地人表演的私人音乐/舞蹈晚会。
第二天,我们通过现场音乐了解了摩洛哥坚果油的制作过程,以及所有我忘了告诉 Riad Aisha 的事情。
倒数第二天,也是我们的婚礼当天,我们骑自行车3.5小时,穿越了马拉喀什的新旧城区。
晚上,Oussama 和 Hafid 给了我们一个惊喜,他们为我们预订了一家很棒的餐厅,那里有各种精彩的现场音乐和舞蹈表演,真是太棒了!
难忘的顶级假期就此结束!
这真的要归功于 Oussama,他非常贴心,总是说“你开心我就开心”。