点评:V říjnu jsme se zúčastnili pobytu v ZOO tábor a zážitku Ošetřovatel na zkoušku pro všechny čtyři osoby.
Byli jsme nadšení! Přijeli jsme ve čtvrtek odpoledne kolem čtvrté hodiny a hned jsme se ubytovali a šli jsme si projít ZOO - po zavíračce, takže bez davů a zvířátka byla velmi aktivní a večerní procházka byla naprosto luxusní - plno zvířat, krásné výběhy, příroda… moc hezká procházka. Jediné co nás překvapilo bylo, že v poukazů psali neomezený vstup do zoo kdykoliv, ale pán co nám předával ubytování říkal, že musíme před setměním odejít. Takže jsme museli být už tak na sedmou na pokoji, nakonec to nevadilo, ale byla to škoda, těšili jsme se na jedinečný zážitek ZOO v noci.
Druhý den jsme na osmou ráno čekali na ošetřovatele a začal náš velký zážitek. Moc děkuji za trpělivost na lince Zoo tábor, se kterou jsme to dlouho řešili, kvůli 80 leté babičce (zážitek je určený pro fyzicky zdatné), má z toho úžasné zážitky a my také.
Očekávali jsme hodně, ale zážitek nás stejně naprosto ohromil! Takových zvířátek, které jsme si mohli pohladit, nakrmit z ruky, nebo je jenom sledovat a dozvědět se o nich víc… to bylo naprosto nad naše očekávání.
Celý zážitek trvá kolem pěti hodin, bylo to ale rozdělené 2 přestávkami (tak dvacet minut) a krásně se to zvládlo i s babičkou.
Všichni ošetřovatelé, kteří nás 14.10. prováděli byli úžasní, neskutečně milý, krásně nám vyprávěli o zvířátkách i o chodu ZOO, vše vysvětlili a nechali nás si vyzkoušet práci ošetřovatele a interagovat se zvířátky se zachováním naprosté bezpečnosti. Jsou to opravdu profesionálové a úžasní lidé, kterým na zvířátkách moc záleží.
S ubytováním nás to vyšlo i na krásnou cenu, zvlášť když jde o takhle dlouhý a úžasný zážitek!
Moc moc děkujeme celému týmu za tuhle krásnou možnost, určitě to nebylo naposledy, už teď plánujeme další návštěvu a to jsme přijeli domů včera v noci!
翻译:10月份,我们参加了在ZOO营地的住宿和Nurse的体验,对四个人进行了测试。
我们很激动!我们在星期四下午四点左右到达,立即办理入住手续并在动物园周围散步 - 关闭后,所以没有人群和动物,它非常活跃,晚上散步绝对是奢侈的 - 到处都是动物,漂亮的围栏,大自然……一次非常愉快的散步。唯一让我们感到意外的是,凭证上写着随时可以无限次进入动物园,但是给我们住宿的先生却说我们必须在天黑前离开。所以我们只好七点到房间,最后没关系,可惜了,我们期待晚上独特的ZOO体验。
第二天早上八点,我们等待护士,我们的美好经历开始了。非常感谢您对Zoo Tábor线的耐心等待,我们处理了很长时间,因为我80岁的祖母(该体验适合身体健康的人),她从中获得了美好的体验,我们也是。
我们期望很高,但体验仍然让我们大吃一惊!这样的动物,我们可以抚摸、亲手喂食,或者只是观察和了解更多……这完全出乎我们的意料。
整个体验大概五个小时左右,但是分成了2个break(大概二十分钟),也是和奶奶一起管理的很漂亮。
所有在 14.10 加入我们的护士。他们很棒,非常友善,他们向我们详细介绍了动物和动物园的运营情况,他们解释了一切,让我们尝试担任看守人的工作,并在保持绝对安全的同时与动物互动。他们是真正专业和优秀的人,非常关心动物。
有了住宿,它以优惠的价格为我们解决了问题,尤其是当它是如此漫长而美妙的体验时!
非常感谢整个团队给我这次难得的机会,这肯定不是最后一次,我们已经在计划再次访问,我们昨晚到家了!