点评:Vi var en vennegjeng som deltok på et weekend- opplegg for erfarne ryttere. Vi kom fredag ettermiddag og fikk servert deilig treretters middag. Det var reservert et eget bord i spisesalen for alle som deltok på hest og/ eller yoga. Så vi var ca. 10- 14 ryttere rundt bordet til hvert måltid. Det var hyggelig at man ble litt kjent med de andre som skulle ri. Det kunne vært hyggelig dersom guidene satt ved samme bordet som oss.
På kvelden var det et kort informasjonsmøte med en av rideguidene. Syntes likevel det var noe mangelfull info om opplegget.
På lørdag var det duket for 5- timers ridetur etter frokost. Det ble utdelt dølahester, islandshester, nordlandshest og en fjordingmix. Alle rytterne var voksne og erfarne. Vi var med å hente hestene og salte på. Jeg følte at guidene til en viss grad ikke hadde tillitt til rytterne og kontrollerte det meste vi gjorde. Hver gang vi skulle stige på hestene så var det en seanse hvor en måtte bruke krakk/ stein/ bord og en guide holdt hesten.
Så var det ut på tur. Hestene hadde ulikt tempo og fordi det ikke var lov å trave inn mellomrom måtte alle vente på baktroppen. Det var mange potensielle strekninger som det hadde vært fine å tølte på, men det var lite tempo. De første 3 timene gikk det mest i skritt. Vi red på en fjelltopp med veldig fin utsikt hvor det var mulighet for mange fine bilder.
Fremme på stølen fikk vi servert god bållunsj, grillede grønnsaker og lokale pølser. Vi savnet likevel noe annet utvalg enn kaffe og vann. Det kunne vært te, toddy, kakao, saft, brus eller tilsvarende.
Så var det videre ut på tur, tilbaketuren var på 2 timer. Vi var lovet masse fart og tempo på tilbakevegen. To av hestene gikk med boots (fordi de hadde mistet sko). Bootsene falt stadig av og det var mye styr med disse. Galoppene var greie, men hestene hadde dårlig kondis så det ble ganske korte etapper. Igjen var det mange steder hvor man kunne travet/ tøltet men det var mest skritt utenom de 3-4 galopper.
Vel tilbake fikk man velge om man ville være med på stell og utslipp på beite.
Vi var ferdige i stallen 18:30 og middag ble servert kl.19:00.
Igjen, deilig 3- retters middag!
Vi hadde ikke fått noe informasjon om oppmøte på søndagen. Dette måtte vi spørre etter. Det var flere ulike "ridegrupper" rundt bordsettingen og det var en del usikkerhet ift. oppmøtetidspunkt.
På søndagen var det 3 timers tur. Nå var det litt endring av hester slik at gruppen fikk en jevnere tempo. Terrenget og turen var veldig fin. Det var mer tempo, men fortsatt noe styr med boots som falt av. Det var lite trav/ tølt. Det var enten skritt eller galopp.
For en gjeng med erfarne ryttere så føltes opplegget "litt for trygt". Guidene var veldig hyggelige og flinke, men samtidig svært unge. Savnet noen skrøner og fortellinger rundt bålet. Syntes også at det er upraktisk å blande islandshester og andre hester. På islandshester ønsker man gjerne mye tølt og litt høyere gjennomsnittstempo.
Alt i alt var det en positiv opplevelse. Men for erfarne ryttere som har vært på lignende turer så kan det bli litt for rolig og kontrollert.
翻译:我们是一群朋友,参加了针对经验丰富的骑手的周末计划。我们周五下午抵达,享用了美味的三道菜晚餐。餐厅为参加骑马和/或瑜伽的每个人预留了一张单独的桌子。所以我们大约。每餐有 10-14 名骑手围坐在餐桌旁。很高兴认识其他要骑行的人。如果导游能和我们坐在同一张桌子就好了。
晚上,与一位骑行导游举行了一次简短的信息会议。仍然觉得该计划的信息有些不足。
周六早餐后,是时候进行 5 小时的骑马活动。分发了多拉马、冰岛马、诺德兰马和峡湾马。所有的骑手都是成年人并且经验丰富。我们帮忙把马牵来,并给它们腌盐。我觉得导游在一定程度上不信任骑手,并且控制了我们所做的大部分事情。每次我们上马时,都有一个环节,你必须使用凳子/石头/桌子,然后由导游牵着马。
然后就出去散步了。马匹的步伐不一,因为不允许小跑进入间隙,所以大家都得等待后面的队伍。有很多潜在的延伸值得停留,但速度很慢。前3个小时主要是步行。我们骑在山顶,风景非常好,有机会拍很多漂亮的照片。
在stølen前面,我们享用了美味的篝火午餐、烤蔬菜和当地香肠。除了咖啡和水之外,我们仍然错过了任何选择。它可能是茶、棕榈酒、可可、果汁、苏打水或类似饮料。
然后就出发了,回程2个小时。我们被许诺在回来的路上会加快速度。其中两匹马穿着靴子行走(因为他们失去了鞋子)。靴子不断脱落,而且到处都是乱七八糟的东西。赛程很好,但马匹状况不佳,所以赛段很短。再说一次,有很多地方可以小跑/小跑,但大多数情况下与3-4英里的疾驰相距甚远。
回来后,您可以选择是否参与牧场的护理和排放。
我们于 18:30 在马厩结束,晚餐于 19:00 供应。
再次,美味的三道菜晚餐!
我们没有收到任何有关周日出席情况的信息。我们不得不要求这个。餐桌布置周围有几个不同的“骑行团体”,并且存在一些不确定性出席时间。
周日,这是一次 3 小时的旅行。现在,马匹发生了轻微的变化,以便队伍的步伐更加均匀。地形和骑行都非常好。速度加快了,但仍然有一些转向,靴子掉了下来。几乎没有小跑。要么是散步,要么是疾驰。
对于一群经验丰富的骑手来说,该计划感觉“有点太安全了”。导游非常友善,但同时又非常年轻。错过了一些围绕着火的故事和故事。还认为将冰岛马和其他马混养是不切实际的。对于冰岛马,您想要很多乐趣和稍高的平均速度。
总而言之,这是一次积极的经历。但对于经历过类似旅行的经验丰富的骑手来说,这可能有点过于冷静和控制。