点评:En famile på 4 som kom på drop in - men dette var tydeligvis ikke vanlig, eller så følte vi oss egentlig litt 'til bry'...
Det ble avtale 2 aktiviteter; kodeløsing av en bombe, og minigolf.
Koseløsingen fikk vi altfor lite tid på og kun 30 minutter for 2 pers(pr lag) ble for liten tid - og vi stresset mer enn vi burde, fikk ikke kontakt med den ansatte for å få hjelp før det var for sent uansett til å rekke forsøke løse gåtene..
Minigolen ble også stressende, fordi Arena ventet en stor gruppe som sulle komme - og det ble å stresse seg igjennom en litt slarkete løype for å forte seg ferdig.
- minigolf-banene var slitte og rufsete, og det bar preg på en litt sliten plass.. Vi var 2 foreldre med 2 tenåringsbarn - og det ble ikke helt slik vi trodde det skulle bli. Vi hadde store forventninger, men ble skuffet.
Dette stedet er nok best for grupper og helst voksne grupper med alkoholservering - ikke egnet for 2-4 pers som ønsker å gjøre en aktivitet sammen. Det hadde vært bedre om verten sa ifra ved ankomst at de ikke kunne ta oss imot.
Vi fikk noe avslag på prisen, men betalte 1100,- for en time med mest stress og halvveis aktivitet som vi ikke helt følte sto til prisen.
翻译:一家四口来拜访——但这显然不常见,或者我们实际上觉得有点“不方便”......
双方商定了两项活动;解码炸弹和迷你高尔夫。
我们用于解决谜题的时间太少了,对于 2 个人(每个团队)来说只有 30 分钟,这太少了 - 而且我们承受的压力比应有的还要大,而且无论如何,在为时已晚之前没有联系员工寻求帮助来尝试解决谜题。
这个小目标也很有压力,因为 Arena 预计会有一大群人到达 - 而且要通过一个有点混乱的路线来完成它也很有压力。
- 迷你高尔夫球场破旧不堪,给人一种略显疲惫的感觉。我们两个家长带着两个十几岁的孩子——结果并不像我们想象的那样。我们抱有很高的期望,但却失望了。
这个地方可能最适合团体,最好是成人团体,并提供酒精饮料 - 不适合想要一起进行活动的 2-4 人。如果主人在我们抵达时告知我们他们无法接待我们,那就更好了。
我们得到了折扣,但花了 1100 美元,却经历了一个小时的压力和漫不经心的活动,我们觉得这不值得。