点评:We zijn vanaf Goniadz het park in gegaan. bij het informatiecentrum hebben we een kaart gekregen en ook wat advies over uitzichtpunten. Hoewel het eerste idee was om te fietsen, zijn we uiteindelijk de Koningsweg gaan rijden met de auto. Het is een lange, rechte weg, dus wij vonden het niet erg om deze met de auto te doen. Aan de weg zijn regelmatig parkeerplaatsen vanaf waar je naar een uitzichtpunt kunt of waar een wandeling begint. Hier is ruim genoeg parkeerplaats.
We hebben een paar uitzichtpunten bezocht waarbij we op het gebied uit konden kijken. Mooi. Ook hebben we twee wandelingen gemaakt. Bij één wandeling zaten ontzettend veel muggen, dat was niet prettig. De andere wandeling leidde ons langs ruïnes van bunkers, dat was mooi.
Het gebied rond de Biebrza is eigenlijk heel groot, dus zorg van tevoren dat je hebt uitgezocht wat je wil zien en waar je naar toe wilt.
Wij hadden een mooie accommodatie aan de Bierbrza, in Wrocen, waar we hebben genoten van de zonsondergang boven de rivier.
翻译:我们从Goniadz进入公园。在信息中心我们拿到了地图,还得到了一些关于观景点的建议。虽然一开始我们打算骑自行车,但最后还是开车沿着国王之路前行。这是一条笔直且漫长的道路,所以我们并不介意开车走这段路。沿途有不少停车场,从那里可以前往观景点或开始徒步旅行。这里的停车场空间很宽敞。我们参观了几个可以俯瞰该地区的观景点。很不错。我们还进行了两次徒步旅行。其中一次途中蚊子特别多,体验不太好。另一次则带我们走过一些碉堡遗迹,那很漂亮。
比布扎河周边的区域其实非常广阔,因此事先务必确定自己想看什么、想去哪里。
我们在布罗琴镇找到了一处位于比布扎河畔的不错的住宿地点。我们在那里欣赏了河面上的日落。