点评:Helaas een aantal slechte ervaringen gehad tijdens één bezoek Het was erg druk (te druk, niet fijn, je komt voor je rust, toch?). Door de drukte moesten we samen een kluisje delen. Ik vroeg vriendelijk of we elk apart een kluisje mochten. Ik werd daarop door de receptioniste op ONvriendelijke toon verteld dat dat echt niet kon.
Er stond beneden een kluisje open maar wel op slot zodat deze niet gebruikt kon worden. Gemeld bij een medewerker in het restaurant omdat er ten slotte te weinig kluisjes waren. Daarop zeer grof aangesproken met "Dat moet je bij de receptie melden". Ik kom voor mijn rust en wilde gaan omkleden om de sauna in te gaan.
In het binnenpleintje is een stiltesauna. Dat is volkomen kansloos omdat in de ruimte ervoor waar de douches zijn andere bezoekers het nodig vinden om zeer luid met elkaar te praten. Er waren ook jonge kinderen die zich niet echt wisten te gedragen.
Bij vertrek bleek ook nog een handdoek van mij verdwenen. Ik ben echt nog nooit iets kwijtgeraakt in de sauna.
Ik heb naderhand een e-mail gestuurd over mijn negatieve ervaringen. Daar werd HELEMAAL NIETS mee gedaan. Dat was extra teleurstellend en voor mij de doorslaggevende reden om hier nooit meer naartoe te gaan.
Jammer, het saunacomplex heeft absoluut potentie. Er zijn een paar medewerkers die wel vriendelijk zijn en zich weten te gedragen. Het eten is prima (wel prijzig zoals in elke sauna), de sauna's zijn prima en de opgietingen zijn fijn.
翻译:不幸的是,我这次去那里遇到了不少不愉快的事情。当时人很多(多到让人觉得不舒服;来这里不就是为了享受宁静吗?)。由于人太多,我们不得不共用一个储物柜。我礼貌地询问是否可以各自拥有一个单独的储物柜。前台接待员却用非常不友好的语气告诉我,这绝对不可能。
楼下有一个储物柜是开着的,但却上了锁,所以根本用不了。我把这件事告诉了餐厅的工作人员,毕竟储物柜本来就少。结果,他们却非常粗鲁地对我说:“你应该去前台报告这件事。” 我来这里就是为了享受宁静,而且我当时只想去换衣服去桑拿房。
院子里有一个静音桑拿房。但这完全没有意义,因为在它前面的淋浴区,其他客人却大声喧哗。还有一些不懂得如何举止的小孩。
离开的时候,我还发现我的一条毛巾不见了。我以前从未在桑拿房里丢过东西。