点评:Waanzinnige RIB-ervaring op zee – absolute aanrader!
Wat een geweldige ervaring! We maakten een spectaculaire RIB-boottour op zee bij Scheveningen met twee families – in totaal acht personen, waarvan vier kinderen, de jongste 5 jaar en de oudste 12. Het was een onvergetelijke tocht!
Vanaf het moment dat we vertrokken, zat de sfeer er meteen in. Het was fantastisch om Scheveningen en Den Haag eens vanaf de zee te bekijken – een uniek perspectief dat je normaal niet ziet. We hadden bovendien ontzettend veel geluk met het weer: de zee was spiegelglad, wat de rit misschien iets minder heftig maakte qua golven, maar absoluut niet minder spectaculair door de hoge snelheid.
De kinderen vonden het geweldig, en ook de volwassenen hebben volop genoten. Het was avontuurlijk, veilig én goed georganiseerd. De begeleiding was professioneel, vriendelijk en wist veel te vertellen over de omgeving.
Dit gaan we zéker vaker doen, vooral als we gasten over de vloer hebben. Een absolute aanrader voor gezinnen, vriendengroepen of iedereen die Scheveningen eens op een heel andere manier wil beleven!
翻译:令人难以置信的RIB海上体验——强烈推荐!
多么棒的体验!我们和两个家庭一起在斯赫弗宁恩附近参加了一次精彩的RIB海上之旅——一共八人,包括四个孩子,最小的5岁,最大的12岁。这是一次难忘的旅程!
从出发的那一刻起,氛围就变得非常棒。从海上俯瞰斯赫弗宁恩和海牙真是太棒了——这种独特的视角平时很难获得。我们也非常幸运,天气非常好:海面平静如镜,这或许让航行的海浪不那么剧烈,但高速航行绝对不会减少它的壮观程度。
孩子们喜欢,大人们也乐在其中。这次旅程充满冒险、安全,而且组织有序。导游们专业友好,对当地情况了如指掌。
我们一定会再次参加,尤其是在有客人来访的时候。强烈推荐给家庭、朋友团体或任何想要以完全不同的方式体验斯赫弗宁恩的人!