点评:W ofercie napisali, by być wcześniej, no to byliśmy i czekaliśmy do 9 z hakiem A obok statek wpuszczał na swój pokład ludzi po to by można bylo poczekac na pokladzie, a do tego tam obok dawali swoim gosciom poczęstunek. A u nich oczywiscie nic nie dostalismy. Przy wysiadce na wyspie Gozo panuje haos, gdzie kto ma jechać, nic nie wiadomo. Potem tak, na Błękitnej lagunie kupiliśmy drinki bezalkoholowe z Ananasem w budce na brzegu i oczywiście nas nie wpuscili na pokład. Najlepsze, jest to że oni te drinki reklamują u siebie na googlach. A i tam, jak pływacie z nimi to tylko po jednej stronie statku, bo inaczej gwizdek. Pozatym dokoptuje to, że wożą dwie wycieczki tego samego dnia i tym samym statkiem. Są na maksa nastawieni na kasę. Glosnik ten od audio przewodnika bardzo nie wyrazisty.Załoga ogólnie ma wywalone w Ciebie, zero uśmiechu, czy rozrywek na statku, a na koniec najlepsze, bo chcą napiwki)))). Zero satysfakcji z tej wycieczki. Jeśli już coś to nie za taką kasę i nie z nimi. Nie polecam
翻译:优惠说要早点到,我们就早点到,一直等到早上9点。旁边的船允许乘客上船,让我们在甲板上等,而且他们还为客人提供茶点。当然,我们什么也没得到。当我们在戈佐岛下船时,那里一片混乱;没人知道大家要去哪里。然后,在蓝湖,我们在岸边的摊位买了加菠萝的软饮料,当然,他们不让我们上船。最棒的是,他们在谷歌上宣传这些饮料。即使在那里,如果你和他们一起航行,你也只能坐在船的一侧,否则你会被吹走。更重要的是,他们同一天在同一艘船上安排两次行程。他们一心想赚钱。语音导览的声音很模糊。船员们通常都和你脱节,船上既没有笑容,也没有娱乐活动,最棒的是,他们最后还要求小费。这次旅行一点也不令人满意。如果要说有什么不满意的话,那就是我不适合这种钱,也不适合和他们一起。我不推荐这次旅行。