点评:We hebben een fantastisch kinderfeestje gehad. Een package arrangement gehad. Bij aankomst was er al een tafel gereserveerd. We startte met lasergamen (2 rondes). De Kids vonden het een beetje spannend en tegelijk erg leuk. Hierna limonade/water met chippies. Ze hadden keuze uit 3 soorten chips. En daarna de bounche netten in waar ze ruim 1,5 uur hebben gedumpt afgewisseld met drinkpauze. De tafel is al die tijd gereserveerd geweest. Kettingen, oorbellen, armbanden en horloges moeten we echt af in de netten. Er is een bar bij waar begeleiders wat te drinken kunnen kopen. Qua temperatuur hadden de Kids aan t-shirt met vest voldoende, als je stil zit is dikke trui/jas wel aanbevolen (constante temperatuur rond 12 graden).
Personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Kids hebben genoten.
Enige minpuntje is toezicht in netten als je niet mee jumpt is er nagenoeg geen toezicht en de match tussen grotere en jongere kids kan een uitdaging zijn.
Algemeen: parkeren kan bijvoorbeeld bij berkelplrin, 3 minuten lopen. 1ste uur is gratis.
Lasergame en bounche netten bevinden zich in de grot, vloer is oneffen en het is een stijle berg op. Voor mindervalide of met kinderwagen zou dat een uitdaging kunnen zijn.
翻译:我们举办了一场非常棒的儿童派对。我们预订的是套餐。到达时,桌子已经预留好了。我们先玩了激光枪战(两轮)。孩子们觉得有点吓人,但也玩得很开心。之后,我们喝了柠檬水/水,配薯片。薯片有三种口味可选。然后孩子们去了充气蹦床,玩了一个半小时以上,期间穿插着喝饮料的休息时间。桌子一直都预留着。在蹦床上,我们必须摘掉项链、耳环、手镯和手表。附近有个酒吧,家长可以买饮料。就温度而言,T恤和开衫对孩子们来说就足够了;如果只是坐着不动,建议穿件厚毛衣/外套(温度常年保持在12度左右)。
工作人员非常友好热情,乐于助人。孩子们玩得很开心。
唯一的缺点是蹦床上的监管;如果不跟着跳,几乎没有人监管,而且安排年龄较大的孩子和年龄较小的孩子一起玩可能比较困难。
概况:例如,步行 3 分钟即可到达 Berkelplein 停车场。首小时免费。
激光枪战和蹦床位于洞穴内;地面不平整,攀爬较为陡峭。对于行动不便者或推婴儿车的游客来说,这可能会比较困难。