点评:Τρίτη του Πάσχα δεν είναι επίσημη αργία και όμως στο σταθμό του Κεραμεικού δεν ήταν ούτε ένας εργαζόμενος για να απευθυνθείς σε περίπτωση ανάγκης. Πληρώσαμε τρία εισιτήρια για αεροδρομιο στον αυτόματο πωλητή,μας έβγαλε δύο αποκόμματα. Αναγκάστηκαμε να πληρώσουμε και τέταρτο,πετάξαμε εννιά ευρώ έτσι,για να κατέβουμε στην αποβάθρα και να περιμένουμε 50 λεπτά να έρθει ο συρμός για αεροδρόμιο. Δήθεν είχαν τεχνικό πρόβλημα και διέρχονταν όλοι με καθυστέρηση. Διαδρομή που τη διαφημίζουν για 45 λεπτά την έκανε σε μια ώρα. Φτάσαμε ακριβώς όταν άνοιγε η πύλη μας για επιβίβαση,μέσα στο άγχος και τα νεύρα,ενώ είχαμε ξεκινήσει εγκαίρως. Απαράδεκτο να μην υπάρχει μια ενημέρωση πρωτού κατέβεις στην αποβάθρα ή να μην υπάρχει υπάλληλος να εξυπηρετήσει και να λύσει προβλήματα. Με 15 ευρώ ακόμα θα πηγαίναμε με ταξί απροβληματιστα.
翻译:复活节星期二并非法定假日,然而在克拉米科斯火车站却找不到任何工作人员可以求助。我们在自动售票机上买了三张去机场的车票,结果只拿到了两张票。我们不得不花九欧元买第四张票,才能下车,然后在站台上等了五十分钟才等到去机场的火车。据说他们遇到了技术故障,所有列车都晚点了。他们宣传的45分钟车程,我们却花了一个小时。尽管我们准时出发,但到达车站时,登机口才刚刚打开,我们焦急万分,紧张不已。下车前没有任何信息提示,也没有工作人员可以提供服务和解决问题,这简直令人无法接受。如果再多花15欧元,我们完全可以打车,省去很多麻烦。