点评:Kjempefin opplevelse som ble satt pris på både av en tenåring og en 7-åring, samt foreldrene. Turen var både spennende og vakker. Anbefales!
Det var rundt 30 grader og nesten vindstille den dagen vi var i Veggli, så vi var redde for at det skulle bli slitsomt å sykle på dresin i varmen. Det var imidlertid ikke noe problem da det var en del skygge langs ruten og litt bris i luften. Dessuten var det mindre tungt å sykle på dresin enn en på vanlig sykkel.
Det var plass til både sekk og en kjølebag på dresinen, i tillegg til passasjer. Anbefaler å ha med en ordentlig lommelykt om man ønsker å se litt i tunnelene, lommelykten på telefonen hjelper litt, men ikke mye. Det var for øvrig veldig spennende å sykle gjennom tunnelene, så snu for all del ikke før dere har vært gjennom de.
Det eneste negative ved opplevelsen var at vi opplevde at dresinene ikke var i god teknisk stand. På den første vi tok fungerte ikke det ytterste (høyre) hjulet så vi måtte tilbake for å få en annen. Den andre vi tok fungerte akseptabelt men hadde noen problemer med den ene pedalen.
Bortsett fra dette var dette var dette en helt fantastisk opplevelse!
翻译:一次超棒的体验,无论是青少年、7岁的孩子还是他们的父母都赞不绝口。这次旅程既刺激又美丽。强烈推荐!
我们在Veggli的那天,气温约为30度,几乎无风,因此我们原以为在炎热的天气里骑自行车会很辛苦。但实际上并没有什么问题,因为沿途有不少阴凉处,空气中也带着一丝微风。此外,骑这种轨道车比骑普通自行车要轻松得多。矿车上既有空间放置背包和冷藏袋,也能容纳乘客。如果想在隧道中四处看看,建议带上一个质量不错的手电筒;手机手电筒虽能派上点用场,但效果有限。总的来说,骑车穿行于隧道中非常刺激,所以千万别没走过一遍就转身返回。
这次体验唯一的不足之处就是,我们发现那些矿车的技术状况并不理想。我们拿的第一个产品,最外侧(右侧)的轮子无法转动,所以我们不得不回去换了一个。第二个产品用起来还算可以,但其中一个踏板有点问题。
除此之外,这完全是一次很棒的体验!