点评:We genoten van een heerlijke lunch in het gezellige restaurant. De pannenkoek met geitenkaas en spek was verrukkelijk, net als de toast met geitenkaas. Als afsluiter proefden we het unieke, ambachtelijke schepijs, dat zeker de moeite waard is.
Na de lunch namen we een kijkje in de Landwinkel, waar je helemaal de sfeer van het boerenleven opsnuift. Je vindt er een ruim assortiment aan heerlijke boerderij- en streekproducten.
Het is een populaire plek, dus reserveren is zeker aan te raden. Om 15.30 uur kregen we de kans om het melken van de geiten van dichtbij mee te maken. Een leuke en leerrijke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.
Naast de geiten is er ook een gezellige kinderboerderij met heel wat dieren, zoals kippen, paarden, cavia’s en zelfs een indrukwekkend varken van meer dan 400 kg, naast nog vele andere dieren.
De Mèkkerstee is een gezellige, verzorgde locatie waar lekker eten, natuur en dieren samenkomen. Een ideaal uitstapje voor het hele gezin én voor iedereen die houdt van het landelijke leven. Wij komen zeker nog eens terug!
翻译:我们在这家温馨的餐厅里享用了美味的午餐。带有山羊奶酪和培根的煎饼格外可口,配有山羊奶酪的吐司也同样美味。最后,我们还品尝了独具特色的手工冰淇淋,绝对值得一试。
午餐后,我们参观了“Landwinkel”商店,在那里可以充分感受到乡村生活的氛围。店内有种类繁多的优质农场产品和地方特产。
这里是个热门去处,因此建议提前预订。下午3点30分,我们得以近距离观看挤奶过程。这对孩子和成人来说都是一次有趣且富有教育意义的体验。