点评:We hebben deze dag 3 rooms gespeeld. De ontvangst allervriendelijkst met koffie en gebak. Daarna de boobytrap gespeeld, waarbij je het idee krijgt dat je zelf in home allone meespeelt. Toen kregen we een lunch met heerlijke broodjes waarna we the lost package speelden. Het begin is al waanzinnig , dan terug naar het oude postkantoor, een heerlijke room die recent ge-update is . Daarna borrelgarnituur en ons opmaken voor the courtroom. Vanaf begin tot eind een ware belevenis, en wat mooi en goed in elkaar gezet. Chapeau, we hebben een heerlijke dag gehad, het personeel allemaal even vriendelijk, netjes en behulpzaam. Jullie horeca parel Lobke is er 1 om zuinig op te zijn die weet hoe het werkt in de horeca , al met al hebben wij een topdag gehad en komen nog graag keer terug voor de andere rooms.
翻译:今天我们玩了三个密室逃脱游戏。工作人员非常热情地提供了咖啡和蛋糕。之后,我们玩了“陷阱”(Booby Trap),感觉就像自己真的在玩“全家总动员”(Home All One)一样。午餐是美味的三明治,之后我们玩了“遗失的包裹”(The Lost Package)。游戏一开始就非常精彩,之后我们又回到了“老邮局”(Old Post Office),这是一个最近翻新过的漂亮房间。之后,我们享用了酒吧小吃,准备去玩“法庭”(The Courtroom)。从头到尾都是一次非常棒的体验,一切都安排得井井有条。向你们致敬!我们度过了美好的一天;所有工作人员都非常友好、礼貌、乐于助人。你们的接待员洛布克(Lobke)真是个宝藏,她对酒店行业的运作了如指掌。总而言之,我们度过了非常棒的一天,非常期待下次再来体验其他房间。