点评:Koop hier geen badenkaart! De administratie is onbetrouwbaar en totaal niet transparant.
Na jarenlang badenkaarten bij Thermen Binnenmaas te hebben gekocht, ben ik zeer teleurgesteld over de manier waarop de administratie wordt bijgehouden.
Bij ieder bezoek vraag ik bij binnenkomst hoeveel strippen er nog op mijn kaart staan. Ook deze keer werd mij verteld dat er nog 10 strippen op mijn kaart stonden en dat er na dit bezoek 8 strippen zouden overblijven.
Het systeem is echter allesbehalve transparant. Ik laat mijn badenkaart altijd per e-mail bijwerken, maar ontvang nooit een overzicht van het resterende aantal strippen. Er is geen app, geen online omgeving, geen bon en geen uitdraai. Als klant heb je dus geen enkele mogelijkheid om zelf te controleren hoeveel tegoed je nog hebt. Je bent volledig afhankelijk van wat de receptie op dat moment zegt. Daarnaast staan er twee namen gekoppeld aan één kaartnummer, wat de administratie extra onoverzichtelijk en foutgevoelig maakt.
Na ons saunabezoek kregen we ineens te horen dat de kaart toch leeg zou zijn. Op mijn vraag hoe dat mogelijk was, terwijl er bij binnenkomst nog werd gezegd dat er na dit bezoek nog 8 strippen over zouden zijn, kon niemand een verklaring geven. Er kon geen uitdraai of administratie worden getoond waaruit bleek hoe dit saldo tot stand was gekomen. De leidinggevende was al naar huis, was telefonisch niet bereikbaar en had niets achtergelaten voor de receptioniste.
Ondanks het ontbreken van enig bewijs of een duidelijke uitleg, moesten wij alsnog twee dagkaarten betalen. Dat vind ik onacceptabel. Als een ondernemer stelt dat een tegoed is verbruikt, moet dat aantoonbaar zijn. Dat was hier absoluut niet het geval.
Een administratieve fout kan altijd gebeuren. Maar wanneer een klant jarenlang badenkaarten koopt en er ineens wordt beweerd dat het tegoed verdwenen is zonder enige onderbouwing, dan is het vertrouwen volledig weg.
Mijn advies: koop hier geen badenkaart zolang Thermen Binnenmaas geen sluitende, controleerbare en transparante administratie heeft. Een klant moet zijn tegoed altijd zelf kunnen inzien en een ondernemer moet kunnen aantonen hoe een saldo is opgebouwd of verdwenen. Zolang dat niet mogelijk is, loop je het risico dat je voor onaangename verrassingen komt te staan.
翻译:千万别在这里购买沐浴卡!其财务管理不可靠且完全不透明。
多年来我一直在Thermen Binnenmaas购买沐浴卡,但如今我对他们的账务管理方式深感失望。
每次进馆时我都会询问卡上还剩多少次使用次数。这次也被告知卡上还有10次使用次数,这次体验过后将剩下8次。然而,这个系统根本谈不上透明。我总是通过电子邮件来更新我的洗浴卡,但从未收到过剩余次数明细。既没有应用程序,也没有在线平台、收据或打印件。因此,作为顾客,你根本无法自行确认自己还剩多少次数可用。你完全只能依赖前台当时所说的信息。此外,同一个卡号还关联着两个不同的名字。这使得管理工作更加混乱且容易出错。
在我们使用完桑拿后,突然有人告诉我们卡里的次数已经用光了。当我询问这怎么可能时——毕竟刚进入时还被告知此次体验后还会剩下8次机会——却没人能给出解释。他们无法出示任何记录或管理文件来说明这个余额是如何产生的。当时的负责人已经回家了。电话无法接通,他也没有给接待员留下任何留言。
尽管没有任何证据或明确的解释,我们还是不得不支付两张日票的费用。我认为这是不可接受的。作为商家,如果声称预付费已被使用,那就必须有证据可查。而在此案例中显然并非如此。
行政失误随时都可能发生。但是,当一位顾客多年持续购买水疗券,却突然被告知余额已消失且没有任何依据时,信任便会完全丧失。
我的建议是:在Thermen Binnenmaas建立起完整、可核查且透明的账目体系之前,切勿在此购买水疗券。顾客应当随时能够查看自己的余额,而商家则必须能够说明余额是如何产生或减少的。只要这一点无法做到,就。否则你有可能遭遇意想不到的麻烦。