点评:De wandeling rondom het meer zijn wij (6 volwassenen) gestart bij camping Guntlenau om 11:00. Je kunt hier gratis parkeren. De wandeling is goed te doen wanneer je een gemiddelde wandelaar bent.
Je loopt de eerst 6,5 kilometer langs het water naar camping Vorauen (wij deden dit in 1,5 uur). Daar hebben we eenvoudig kunnen eten op het terras. Attentie: het restaurant even voor de camping is gesloten!
De wandeling rondom het meer hebben we na de rust vervolgd. Dit stuk was iets pittiger om te lopen met steilere stukken. Je kunt de wandeling ook langs de weg vervolgen wanneer de route te zwaar wordt. Na 6 kilometer wandelen waren wij terug bij camping Guntlenau. Wij deden deze laatste 6 kilometer in 2 uur.
Goede wandelschoenen tijdens deze wandelroute vereist. Route loopt veelal door het bos, wat op een warme dag prettig is.
Tip: hotel aan het einde van de wandeling fijn om te bezoeken. Vriendelijk personeel.
翻译:我们(6名成年人)于11点从Guntlenau露营地出发,开始环湖徒步。这里可以免费停车。对于体能处于中等水平的徒步者来说,这条路线也较为容易完成。
最初的6.5公里路程是沿着湖边行走,直至到达Vorauen露营地(我们用了1个半小时完成这段路程)。我们在那里的露台上简单地吃了点东西。注意:露营地前的餐厅现已关门!
稍作休息后,我们继续完成了环湖徒步。这段路线有些难走,有不少陡峭的路段。如果觉得路线太艰难,也可以沿着公路继续前行。步行6公里后,我们回到了Guntlenau露营地。我们用了2个小时走完这最后6公里。
走这条路线需要合适的步行鞋。路线大多在森林中穿行,在天气炎热时这倒是个不错的体验。
小贴士:行程终点处的旅馆很值得一访,工作人员也很友好。