点评:Rigtig fin tur i Orosei bugten. Vi er en familie på 4 (to voksne børn), og vi valgte en tur med skipper. På turen var vi en lille gruppe på i alt 10 mennesker, hvilket passede rigtig fint til bådens størrelse. Turen var rigtig fint tilrettelagt. Vi så mange af Oroseibugtens kendte og smukkeste strande, som man kun kommer til med båd, samt flotte grotter. Der var også indlagt god tid til at bade og snorkle fra båden. Skipperen var venlig og informativ og snakkede rigtig godt engelsk. Vi har været på denne bådtur to gange. I hhv. juli 2026 og for et par siden. Begge gange var en rigtig fin oplevelse. Man skal færdig være opmærksom på, at turen er meget vejrafhængig. Første gang varede turen kun en halv dag, fordi det blæste meget op om eftermiddagen, hvilket gjorde at turen måtte afkortes. I højsæsonen er der desuden virkelig mange turister, som besøger strandene med bådture, så man skal ikke forvente, at man er alene på strandene, selvom man kun kan komme dertil i båd.
翻译:在奥罗塞伊湾的旅行真是太棒了!我们一家四口(两个成年子女)选择了带船长的行程。船上总共只有10个人,船的大小正合适。行程安排得井井有条。我们游览了奥罗塞伊湾许多最著名、最美丽的海滩,这些海滩只能乘船到达,还欣赏了美丽的洞穴。船上也有充足的时间游泳和浮潜。船长热情友好,知识渊博,英语也说得很好。我们已经参加过两次这个游船之旅了,一次是2026年7月,另一次是几年前。两次体验都非常棒。需要注意的是,这个行程非常依赖天气。第一次因为下午风很大,行程只持续了半天。旺季时,也有很多游客乘船游览海滩,所以即使只能乘船到达海滩,也不要指望能独自享受海滩。