点评:Jag vill börja med att ge kritik till leos för det första en som jobbar och det är ganska mycket folk. Vi kom dit vid 17:55 för att ta oss in klockan 18 sista timme jag betalar för en timme men vi är inne och fick komma in vid 18:12 vilket betyder jag betalat för en timme men vi leker 45 min. För man måste gå ut redan vid 18:50 för 18:47 säger hon i högtalarna att leos strängar snart och dags för alla gäster börja gå. Detta gör mig så arg 😡 för att ett företag är så fult. Man betalar för. En timmer men i slutändan är vi inne vara 30 min. Den är chef på leos och ledare nu tänker jag överlag huvudchef borde ta och skämmas. Ni tjänar så många milijoner på leken men ni fräschar inte upp utrusningen men att fula till med tiden och tjäna pengar på detta! Jag har filmat när vi stod där och har allt på video för att bevisa hur många vi är där som står och personalen bryr sig inte att vi står där. Detta kommer skickas till uppdrag granskning. Det är absolut inte okey. Har vi betlat för en timme för är det banne mig en timme som gäller. Utan oss kunder kan ni lägga ner.
翻译:首先,我想对Leos提出批评。首先,那里有很多工作人员,人也相当多。我们17:55到达,打算在18点进场——这是我付费所购买的时长。然而我们直到18:12才得以进入,这意味着我付了一小时的费用,实际只玩了45分钟。因为必须在18:50前离开,而在18:47时广播里就通知说Leos即将关闭,所有客人都该离开了。这真让我生气😡,一家企业怎么能做得这么糟糕呢?明明我们付了钱的。我们等了大约30分钟。她是Leos的负责人兼领队,我觉得总负责人真该感到羞愧。你们从这项业务中赚了数百万,却不愿更新设备,只是任由它变旧,以此来牟利!我录下了我们站在那里的画面,有完整视频可以证明我们有多少人在那里,而工作人员根本不在乎我们的存在。这些材料将会被提交给《Uppdrag Granskning》。这种做法绝对不可取。我们付钱买了一个小时的服务,那么这一小时就理应算数。没有我们这些顾客,你们什么都做不成。