点评:חוויה ממש ממש לא נעימה בגלל העובדים עצמם! חבל ממש באמת, המוצרים טובים מאוד, הייתי רוצה לקנות בחנות הזו אבל אחרי שירות כזה לא בא לי לחזור לשם יותר . מעדיפה לקנות במקומות אחרים, יצאתי ממש מבואסת משם . ככ רציתי וציפיתי לבוא ,להריח ולהיות וגם לרכוש אבל רק בגלל השירות רציתי לעוף משם. חבל.. אני רואה המוןן המון תגובות של אנשים פה כל העובדים ולא עושים עם זה שום דבר . באמת חבל על העסק, כי מוצרים טובים אבל עובדים גרועים! לא שירותיים, חצופים. אני בעצמי עובדת בחנות טיפוח וריחות אני יודעת מה זה לתת שירות, חבל מאוד באמת הגעתי שמחה ונרגשת ויצאתי מבואסת רצח! הייתי בסניף דיזינגוף. אני מאוד ממליצה למנהל לעשות בדיקה מעמיקה של עובדים, הרבה מתלוננים , זה לא נורמלי, אפשר לראות באמת חבל מוצרים טובים אבל עם שירות גרוע זה לא עוזר. ומשהו נוסף שחשוב לי להגיד- כשמגיעים להריח ולבחור וגם לקנות, לשלם לכם כסף, אנחנו רוצים להנות מהחווית המוצר, להריח. הרבה אנשים אוהבים להיות לבד בחנות ולבחור לבד מבלי שיעמדו לך על הראש ושיתנו לך להריח. אני לא מצליחה להגיע לחנות ופשוט להסתכל ולקנות. אני רוצה לעשות סקירה ולראות מה אני אוהבת ואז לקנות ככה זה עןבד! וכשאומרים לך שאסור לך אשכרה להריח לבד זה הזוי, באמת נהלים כאלה מורידים לכם מכירות חבל ודי בושה. אני לא מבזבזת לכם כלום, באה להתיז פעם אחר כדי להבין ולהריח ולקנות ולא רוצה שיתיזו לי ויהיו לידי , אני מאיזה בדיוק כמוכם אין הבדל לא מבינה את ההיגיון הזה בכלללל באמת שיש מלא פוטנציאל לחנות אבל אי אפשר ככה לקנות זה לא כיף ורק בגלל זה לא אחזור לשם יותר וגם אגיד את זה לכל האנשים שאני מכירה.
翻译:一次非常非常不愉快的经历,完全是员工的错!真是太可惜了,产品很好,我本来想在这家店买东西,但这样的服务让我再也不想去了。我宁愿去别的地方,离开的时候真的很沮丧。我本来想来这里,闻闻味道,感受一下,买买买,但就因为这样的服务,我差点就想飞奔而去。太糟糕了……我看到这里很多人的抱怨,所有员工的抱怨,但他们却无动于衷。这对这家店来说真是个耻辱,产品是好,但员工却很糟糕!服务不周到,态度粗鲁。我自己在一家美妆香水店工作,我知道提供服务意味着什么,这真是太遗憾了。我来的时候很高兴,很兴奋,离开的时候却很沮丧!我之前在迪岑哥夫分店。我强烈建议经理对员工进行彻底检查,很多人都在抱怨,这很不正常,你真的可以看出,产品很好,但服务差,这于事无补。还有一点对我来说很重要——当你来闻、选、买,付钱的时候,我们想要享受产品体验,享受闻的味道。很多人喜欢一个人在店里,独自挑选,而不是被人站在旁边闻。我不能去店里只是看看就买。我想写个评价,看看自己喜欢什么,然后就那样买,真是太可惜了!而当他们告诉你不允许你独自闻的时候,这真是太疯狂了,真的,这样的程序会降低你的销量,真是太可惜了,太可惜了。我不会在你身上浪费任何东西,我会再来喷一下,了解一下,闻一下,买一下,我不希望他们喷一下,然后让他们坐在我旁边,我和你来自同一个地方,没有区别,我完全不明白这个逻辑,真的,这家商店有很多潜力,但你不能那样买,这并不好玩,这就是为什么我不会再回到那里,我会告诉我认识的每个人。