点评:Biz çalış plajının ordaki otelimizden buraya sabah saatlerinde geldik. 1 gün önce kumburnuna gittik çok merak ettiğimiz için. Ancak orada çok fazla curcuna kalabalık ve insanlar iç içe giriyordu. Suyu çok berraktı sakin yerleri de vardı gidebilir isteyenler, ancak kıdrak plajı kumburnuna göre muazzam. Üstelik tabiat parkı tarım orman bakanlığı personelleri giri ücretsiz ve içeride şezlongta yüzde otuz indirim yapıyorlar, 750 tl olan şezlongları 525 e kiraladık. Şezlonglar ve şemsiyeler çok daha yeni ve güzel. İndirime yeme içme de dahil. Ortamı daha sakin otopark sorunu yok. Ormanın içinde yüzüyorsunuz. Deniz aşırı berrak, kumburnuna göre daha temiz, deniz ayakkabısıyla girmek gerekir ama çok rahat yüzenler tercih edebilir. Popülariteye giren diğer plajlardansa aile yeri ve sakinlik olarak burası derim.
翻译:我们早上从卡利斯海滩的酒店抵达这里。前一天我们因为好奇去了库姆伯努海滩,结果那里人头攒动,一片混乱。虽然海水清澈见底,也有一些安静的观景台供游客欣赏,但与库姆伯努海滩相比,基德拉克海滩更胜一筹。此外,自然公园的农林部工作人员提供免费入场,并提供免费使用室内日光浴床的七折优惠。我们租了原价750土耳其里拉的日光浴床,最终仅用了525土耳其里拉。这些日光浴床和遮阳伞都更新更漂亮。优惠包含餐饮。这里环境更安静,停车也很方便。您可以在森林里游泳。海水清澈见底,比库姆伯努海滩干净。您需要穿水鞋,但游泳能力强的人可能会更喜欢这里。相比其他热门海滩,我更推荐这片海滩,因为它环境宁静,适合家庭出游。