点评:Afgelopen vrijdag 21-8 na lange tijd weer eens naar een sauna. Geschrokken van een aantal zaken. Ik heb zelf 10 jaar gewerkt in een sauna. Son was nog als 20 jaar geledeen, dus gedateerd. Weinig personeel, maar wel verschrikkelijk aardig. Ik had een massage van 50 minuten gereserveerd. Deze massage kon ik niet echt thuisbrengen, ongeduldig, snel en met veel gepraat en harde muziek. Ik voel de plekken waar mijn nieren zitten nu nog en heb een paar kleine blauwe plekjes. Geen fijne massage en een waardeloze massage. Een snelbruiner gereserveerd. Heeft u een creme voor me. Nee, dat mogen wij niet meer aanbieden. Ik betaal het wel. Kreeg een jammerlijk gezicht. Bij het eten heb ik frietjes en een maaltijdsalade besteld van vis. Beetje surimi, roze garnalen en 2 plakje gerookte zalm. Bij elkaar was deze dag 158 euro. Ik ben hierna zo ziek geworden ik vermoed van de massage, had overal pijn. Lag met 39,4 in mijn bed. Sorry Son mij niet meer gezien
翻译:上周五,8月21日,时隔许久我又去了一趟桑拿馆。有几个方面让我感到震惊。我自己曾在桑拿馆工作过10年。那家桑拿馆看起来还是20年前的样子,相当陈旧。工作人员很少,但人都特别友善。我预约了一次50分钟的按摩。不过这次按摩实在让我摸不着头脑:动作急躁、迅速,按摩师还喋喋不休,背景音乐也很大声。直到现在,我仍能感觉到肾脏所在的位置有些不适,身上还有几处小小的淤青。糟糕的按摩体验,毫无价值的按摩服务。我预约了快速美黑服务。请问有乳液可以给我吗?不,我们现在不能再提供这种服务了。我会付费的。我得到了一张满脸愁容的脸。吃饭时我点了薯条和一份海鲜沙拉,里面有些蟹肉棒、粉红虾肉以及两片烟熏三文鱼。这一天总共花费了158欧元。之后我就病得很厉害,我怀疑是按摩导致的,全身都疼。我发烧到39.4度,只能躺在床上。很抱歉,之后就没人见到我了。