点评:Het was erg warm , we wilden ervaren hoe een dagje wellness dan zou bevallen. Het was niet zo druk (hier nog nooit meegemaakt ) dus dat was prettig. De sauna’s zijn we niet ingeweest. Gezwommen in verschillende zwembaden, met deze warmte zeker geen aanrader (lauwe thee) , maar daar kan ws weinig aan gedaan worden.., ik had een gezellig zomerjurkje meegenomen voor het terras, maar werd vriendelijk doch dringend verzocht mijn badjas aan te doen. Beetje rigide, temeer daar het terras bijna volledig in de brandende zon lag (veel te weinig parasols, kleine investering hierin zou veel opleveren). Gelukkig uiteindelijk nog één plekje in de schaduw. Personeel
Was wel over het algemeen wel vriendelijk. Nog wel heerlijk in de schaduw in de grote tuin kunnen ontspannen. Maar als het zo warm is (25+++) toch niet meer naar dit wellness centrum.
翻译:天气非常热,我们想体验一下在这样的日子里去水疗中心会是怎样的感觉。人不算多(我以前从没遇到过这么少人的情况),这倒挺好的。我们没有去桑拿房。我们在好几个泳池里游泳了,不过在这么热的天气里游泳实在不推荐(水温就像温茶一样),但这一点恐怕也没什么办法……我带了一条漂亮的夏季连衣裙准备在露天区穿,结果工作人员友好但强硬地要求我穿上浴袍。规矩有点死板了。更何况露台几乎完全暴露在烈日下(遮阳伞少得可怜,在这方面稍作投资就能带来很大改善)。幸运的是,最后还是找到了一处阴凉处。工作人员总体上还算友好。我们还是能在大花园的荫凉处好好放松一番。不过,在天气如此炎热(25度以上)的时候,就不太会再来这家水疗中心了。