点评:Op zich een erg ruim terrein met prima sauna faciliteiten. Mijn probleem is echter het personeel in het restaurant. Het gebrek aan ervaring en klantvriendelijkheid maakt een bezoek daar tot een beproeving. In de ochtend gaat het goed. Koffie, capuchino, brownie worden allemaal gebracht.
s' Middags is anders. Het restaurant heeft grote moeite om iedereen te bedienen. De helft van het terras is afgesloten en er zijn veel gasten.
We worden meer gewaarschuwd dat we de regels overtreden, geen handdoeken over de stoel leggen, maar buiten het terrein aan de haakjes.
Er is 1 jonge man die de bestellingen opneemt, maar die komt niet verder dan de helft van het terras. Wij zitten natuurlijk aan de verkeerde kant.
De meisjes in de bediening zijn kortaf. Service with a smile is ver te zoeken. Ze lopen af en aan met drankjes, maar zijn vooral op bezig met waar de bestelling naartoe moet. Heen en weer geloop dat niet efficient is.
s'Avonds gaat het helemaal fout. We zijn met 4 personen. 2x soep en 2 hoofdgerechten. We krijgen eerst een suplement voor de soep. 6 garnalen die door moeten gaan als gamba's in een plastic cupje. "Die krijgt u alvast voor bij de soep."
5 minuten later komt de soep met de drankjes. Vervolgens hebben de dames de soep op en hebben de mannen nog niets gekregen. 4 x gevraagd waar onze bestelling bleef. Het antwoord varieerde van; Dat zal toch wel goed komen, tot Ik zal eens voor u infomeren. Waarop ik alle gevallen geen antwoord terug kwam.
Inmiddels werden stoelen schuin voor de tafels geplaatst om nieuwe gasten duidelojk te maken dat er niet meer bediend werd. Het was nog steeds druk.
Incompetent personeel en het gebrek aan klantvriendelijkheid maakt dat wij hier niet meer komen. Het is het visitekaartje van een saunafaciliteit.
Zelfs als je dan niet hoeft te betalen wegens onvrede, verpest dit je dagje relaxen totaal.
翻译:这里本身是个非常宽敞的地方,桑拿设施也很棒。然而,问题出在餐厅的服务人员身上。他们缺乏经验和热情,让用餐体验变成了一场煎熬。早上一切都还不错,咖啡、卡布奇诺和布朗尼都及时送来了。
下午的情况就完全不同了。餐厅忙得不可开交,根本无法满足所有人的需求。露台的一半被封闭了,而客人却很多。
我们被或多或少地告知我们违反了规定:不要把毛巾放在椅子上,而是要挂在外面露台的挂钩上。
只有一个年轻的男服务员负责点餐,但他最多也就走到露台的一半。很显然,我们坐错了位置。
女服务员态度生硬,笑容可掬的服务更是难觅踪影。她们端着饮料来回走动,但主要精力都放在了如何把订单送到客人手中。这种来回走动效率极低。
到了晚上,情况彻底失控了。我们一行四人。点了两份汤和两份主菜。服务员先收了汤的钱,汤里只有六只虾,装在一个小小的塑料杯里,说是虾,但实际上只是几只。“您可以把这些和汤一起吃。”
五分钟后,汤和饮料一起上来了。这时,女士们都喝完了汤,男士们却什么也没收到。我们问了四遍我们的菜在哪里,得到的回答从“没问题”到“我帮您查一下”不等,但始终没有得到任何回应。
与此同时,服务员把椅子斜放在桌子前面,示意新来的客人餐桌服务已经停止。当时餐厅里仍然很忙。
服务人员的无能和缺乏服务态度,让我们以后不会再来了。这简直就是桑拿房的典型形象。