点评:Toen we (op een maandag) aankwamen waren we erg verbaasd dat het zo rustig was, we konden aan de overkant (gratis) parkeren.
In het park zelf was er, bijna, niemand te bekennen. We hebben niet 1x in de rij gestaan. Binnen 1,5 uur hadden we zo goed als alles gehad (behalve de kinder glijbanen). Helaas was glijbaan 1 niet open, vanwege onderhoud.
De tegels zijn niet erg prettig, waterschoenen zijn niet overbodig. Je kunt ook kiezen voor slippers, maar die moet je alsnog beneden achterlaten.
De piraten rivier, ja, daar kun je in als je lekker wilt dobberen; maar het schiet voor geen meter op.
Je hebt helaas niet echt een plek waar je kunt gaan liggen, vanwege de harde stenen. Je bent dus eigenlijk wel "verplicht" om een ligbed à €6,00 te nemen. Maar als je een kaartje, de dag ervoor, koopt dan scheelt dat weer een 10tje per kaart.
Het eten was niet erg geweldig en best duur. Je moet kiezen voor een menu, dat is wel jammer.
Tijdens je bezoek worden er ook foto's gemaakt in de glijbanen, deze zijn schrikbarend duur..! €10,- voor 1 foto, €25,- voor 3 foto's en €40,- voor alle foto's.
Park ziet er voor de rest netjes en verzorgd uit.
翻译:我们周一到达时,非常惊讶于这里的安静;我们还能免费把车停在街对面。
公园里几乎看不到什么人。我们一次都没排队。一个半小时之内,我们几乎玩遍了所有项目(除了儿童滑梯)。可惜的是,1号滑梯因为维护关闭了。