点评:Op aanraden van een collega hebben wij deze bijzondere plek geboekt om mijn verjaardag te vieren.
Bij aankomst kwamen we aan bij een karakteristieke boerderij. Even twijfelden we of we wel goed zaten, maar vanaf het eerste moment voelden we ons ontzettend welkom. Het personeel is ontzettend vriendelijk en professioneel. Ook voorafgaand aan ons verblijf waren ze goed bereikbaar (per telefoon en mail) en namen ze de tijd om ons tips te geven over de omgeving en diner gelegenheden.
We werden hartelijk ontvangen in de boerderijlodge, waar we zowel voorafgaand aan als na onze spadag mochten overnachten. Dit maakte de hele ervaring extra bijzonder en zorgde ervoor dat we echt even helemaal konden ontspannen.
De behandelingen waren heerlijk en voelden als een complete verwennerij. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we kwamen ontspannen weer thuis. Het was precies de rust en aandacht die we nodig hadden.
Kortom: een prachtige ervaring die absoluut de moeite waard is en zeker voor herhaling vatbaar.
Dank Claudia (en familie) voor de goede zorgen!
翻译:在一位同事的推荐下,我们预订了这个特别的地方来庆祝我的生日。
到达后,我们看到了一座极具特色的农舍。起初我们还有些怀疑是否找对地方了,但从第一刻起我们就感觉受到了热情的欢迎。工作人员非常友善且专业。在我们入住前,他们也随时可以通过电话或邮件与我们联系,还花时间给我们提供了关于周边环境及用餐地点的建议。我们在农场旅馆受到了热情的接待,徒步旅行前后都可以在此过夜。这让整个体验更加特别,也让我们真正能够彻底放松下来。
各项护理服务令人愉悦,宛如一次全方位的犒赏。一切都安排得井然有序,我们带着放松的心情回到了家。这正是我们所需要的宁静与关怀。总之:这是一次极其美妙的体验,绝对值得一试,也值得反复体验。
感谢克劳迪娅(及家人)的悉心照料!