点评:Waren niet zeer enthousiast, toch triest dat er kamelen achteraf in een schuurtje stonden en ook de kleintjes, eentje had zelfs nog de navelstreng aan zijn buikje hangen en huilde behoorlijk. Ook wel veel "moeders" apart en vonden niet dat de verblijfplaatsen er erg schoon uitzagen. Hadden een behoorlijk eind gereden om er te komen en waren eigenlijk vrij snel weer weg. Wilden nog wat drinken maar werden niet al te vriendelijk geholpen, hadden het een en ander besteld, maar warm water kregen we niet omdat we zelf espressokoffiezakjes bij ons hadden. Zij hebben alleen maar vieze kankoffie. Wij reizen veel en gaan heel veel naar allerlei dingen toe, dit is de eerste keer dat wij dit hebben meegemaakt, is altijd geaccepteerd. Het ergste was nog dat later ons werd verteld dat wij onvriendelijk waren. Nee voor ons geen tweede keer en zeker zullen wij het niet aanraden.
翻译:我们当时并不怎么热情;看到骆驼们,包括小骆驼,之后都挤在棚子里,真是令人难过。其中一头骆驼的脐带甚至还连在肚子上,一直在哭。还有很多“母骆驼”孤零零地站着,而且我们觉得那里的住宿条件不太干净。我们开了很远的车才到那里,结果很快就离开了。我们想喝点东西,但服务员的态度很不友好。我们点了一些东西,但因为我们自带了速溶咖啡包,所以没有热水。他们只有难喝的现煮咖啡。我们经常旅行,去过各种各样的地方;这是我们第一次遇到这种情况,以前也都是可以接受的。最糟糕的是,后来他们竟然说我们不友好。不,我们不会再去第二次了,也绝对不会推荐给别人。