点评:⭐ 1/5
Helaas een hele slechte ervaring bij deze kartbaan. Ik ben eerder bij Kartbaan Lelystad geweest, van dezelfde organisatie en daar was mijn ervaring in 2024 juist prima. Daarom had ik van deze kartbaan ook meer verwacht.
De uitleg vooraf was naar mijn mening erg beperkt. Daarnaast verliep het gebruik van de vlaggen erg onduidelijk en werden situaties op de baan niet altijd duidelijk aangegeven. Zo werd er bijvoorbeeld een gele vlag vastgehouden zonder er daadwerkelijk mee te zwaaien. Ook waren er geen blauwe vlaggen en reden er kinderen tussen de andere karts door. Dat vond ik persoonlijk erg onveilig en er ontstonden meerdere gevaarlijke situaties.
Verder lagen er banden los op of langs de baan en duurde het meerdere minuten voordat personeel kwam helpen wanneer iemand stil stond of problemen had. Ik zag personeel regelmatig op de telefoon zitten terwijl er situaties op de baan waren. Ook was er geen duidelijk startsignaal.
Wat ik helemaal niet prettig vond, was de manier waarop ik door een medewerker werd aangesproken. Ik werd naar mijn mening onnodig boos en onvriendelijk behandeld en zelfs uitgescholden, terwijl ik zelf het gevoel had niets verkeerd te hebben gedaan. Daarnaast werd ik uit de baan gehaald, terwijl andere coureurs op vergelijkbare momenten gewoon doorgingen en inhaalden. Dat voelde erg oneerlijk en mensonterend!
Ook vond ik de signalering op de baan onvoldoende. De borden zijn erg klein en er werd niet altijd duidelijk aangegeven wanneer iemand gespind was of in de berm stond. Dat leverde gevaarlijke situaties.
Daarnaast werd er gerookt in een aangegeven rookvrije omgeving, wat ik ook niet netjes vond.
Mijn grootste probleem is uiteindelijk de veiligheid. Ik heb meerdere situaties meegemaakt die naar mijn mening onnodig gevaarlijk waren. Zelfs het personeel leek op een moment zelf in een gevaarlijke situatie terecht te komen.
Misschien had de medewerker simpelweg een slechte dag, maar voor mij was de ervaring dermate slecht dat ik hier zeker niet meer terugkom.
Waarschuwing: Geen aanrader, zeer slechte organisatie!
Mijn advies: kies een andere kartbaan als veiligheid belangrijk is voor u!!!
翻译:⭐ 1/5
很遗憾,在这家卡丁车赛道的体验极其糟糕。我之前去过同属一家运营方的莱利斯塔德卡丁车赛道,2024年时那里的体验相当不错。正因如此,我对这家赛道也抱有更高期望。
在我看来,赛前的说明极其有限。此外,旗帜的使用规则也相当模糊,赛道上的各种情况也未能得到清晰指示。比如,工作人员拿着黄旗却并不挥动。此外,也没有蓝旗,还有小孩子在其他卡丁车之间穿行。我个人觉得这非常不安全,还出现了好几次危险情况。
另外,赛道上或赛道旁有轮胎散落着,当有人停车或出现问题时,工作人员要过好几分钟才来帮忙。我经常看到工作人员在赛道上出现状况时还在打电话。而且也没有明确的出发信号。
最让我不舒服的是……这就是那位工作人员与我交谈的方式。我觉得自己被无端地训斥和冷待,甚至遭到了辱骂,可我自认为并没有做错任何事。此外,我被带离赛道,而其他车手在类似情况下却能继续比赛并超越别人。这种待遇实在不公平,也让我感到屈辱!
另外,我觉得赛道上的信号指示也不够充分。那些标识牌非常小,而且并不总是能清楚地标明某人是否发生了旋转或停在了路肩上。这就导致了危险情况的发生。
此外,在明确标为禁烟的区域内也有人吸烟,我觉得这也是不妥的。
我最大的担忧终究是安全问题。我遇到过好几次在我看来完全不必要的危险情况。甚至工作人员有时也似乎会陷入危险的境地。也许那位工作人员只是那天状态不好,但对我来说这次体验实在糟糕,我绝对不会再光顾了。
警告:不推荐,组织工作极其糟糕!
我的建议:如果您重视安全,请选择其他卡丁车场!!!