点评:Biri 8 biri 9 yaşında iki çocukla işletmeye gittik 14/11/2024 tarihinde ki ben daha önce de birkaç kere gitmiştim. Eğitimcilerden MEHMET bey 9 yaşında yeğenim at binerken zorlanıp inmek istediği için, sonrasında da ağlamaya başladığı için kendisine "bu iş sana göre değil demek ki , herkes bu sporu yapacak diye bişey yok" "beceremeyeceksen hiç denemeyecektin. dedi. Biz dersin 20. dakikasında "tamam o zaman hadi inelim attan" diyerek hiç tepki göstermeden yeğenimi indirmeye çalışırken de çocuğa geri bildirim vermeye devam etti . "Atın üstünde çay kahve içecek değilsin tabi ki çalışacaksın sana bişey mi dedim ki ağlıyorsun , alt tarafı at üstünde duracaksın" gibi şeyler söylemeye devam edince biz de "hocam tamam daha fazlasına gerek yok " desek de durduramadık. Sonuç; çocuk şu an ata binme konusunda ( daha önce 2/3 kez binmişliği ders almışlığı da var ama bu tesiste ilkti ) isteksiz ve cok mutsuz. Şok olduk. Kendisiyle de bu yaptığının yanlışlığını konuştuk bildirdik ama bu can sıkıcı gün ne kadar sonra hafızamızdan silinir bilemiyorum. Kesinlikle çocuklar için uygun bi yer değil.
翻译:2024 年 11 月 14 日,我们带着两个孩子去了这家店,一个 8 岁,另一个 9 岁,我之前去过那里几次。其中一位驯马师穆罕默德先生对我9岁的侄子说,因为他骑马有困难,想要下车,然后他开始哭泣,“这份工作不适合你,没有每个人都会做这项运动。” “如果你做不到,你根本就不应该尝试它。” 课程开始 20 分钟后,我们说,“好吧。” “那我们下马吧”他一边说,一边试图让我的侄子下马,没有任何反应,并继续给孩子反馈。“你不会在马上喝茶或咖啡,你当然要工作”。当他继续说“我有没有告诉你什么吗,你在哭,你就必须留在马上”,我们无法阻止他,尽管我们说“先生,好吧,没有必要做任何事情”结果孩子现在对骑马产生了兴趣(以前骑过2/3次,也学过)。他很不情愿,也很不高兴。我们跟他谈了他这样做的错误,但是我不知道要花多长时间才能把这令人烦恼的一天从我们的记忆中抹去。这不是一个地方。