点评:Ailemle birlikte gittiğimde giriş ücretli olmasına rağmen çok güzel bir yerdi fakat deniz temiz ve taşlıydı. Daha sonra orada sadece bir işletme vardı ve şezlonglar yeme içme hepsi onlara aitti . İlk denize girilebilen yere oturduk fakat bizimle tam iki saat ilgilenen olmadı menüyü birçok kez istedik getirmediler. En son tam iki saat sonra getirdiklerinde ise burası paralı sadece yeme içme için yukarısı ücretsiz oraya çıkabilirsiniz ama denize giremezsiniz dediler yine tamam dedik sonra orada da menüyü getirmediler ve çok kaba konuştular. Ayrıca fiyatlar pahalıydı. Ona rağmen zorla para verebilseniz bile bir şey yiyip içemeyebilirsiniz. Saçmalık abidesi sadece giriş yapıp içeriyi gezip denize kendiniz girip çıkın. Küçük bir halk plajı bulunuyor çünkü. Ayrıca şezlongların şemsiyeleride örgü şemsiye hiç güneşi engellemiyordu sonuç olarak berbat bir işletme. Tek işletmeye verilmesi ve böyle olması baya kötü .
翻译:我和家人去的时候,虽然要收门票,但那里的景色确实很美,海水也很干净,只是礁石比较多。后来我们才发现,那里只有一家店,所有的躺椅、食物和饮料都归他们所有。我们坐在第一个可以游泳的地方,结果两个小时都没人招呼我们。我们多次要菜单,他们都没给。两个小时后,他们终于把菜单拿来了,说这片区域是收费的,只能买吃的喝的;楼上是免费的,可以上去,但是不能游泳。我们同意了,但他们还是没给我们菜单,而且态度非常恶劣。另外,价格也很贵。就算付了钱,也可能什么都吃不上喝不上。真是太离谱了,进去看看,自己游游泳就行了。那只是个小小的公共海滩。而且,躺椅和遮阳伞都是那种编织的,根本挡不住太阳。总之,这家店的服务太差劲了。把所有资源都交给一家企业,而且运营方式如此糟糕,真是太糟糕了。