点评:Del 1.
Tog til denne kabel park med min bror sol aldrig har prøvet det før. Havde booket en privat instruktør til ham for at få ham godt igang. Men denne instruktør havde mere travlt med at sidde og kigge på sin telefon end at instruerer, og min bror endte med at opgive på trods af at jeg prøvede at give ham lidt fifs.
Del 2.
Jeg havde selv købt og betalt for 2 timer med støvler, men brugte først 20 minutter på at udstyret udleveret da manden i receptionen åbenbart havde lavet en eller anden fejl jeg ikke forstod. Igen havde de ansatte mere travlt med deres telefon end at udleverer udstyr. Da jeg langt om længe var kommet ud på banen og havde taget et par omgange, ville jeg have justeret min stance på boarded så jeg bad om en skrue trækker. Her fik jeg afvide at jeg ikke længere måtte bruge banen (igen noget med at manden i receptionen havde lavet en fejl) han havde åbenbart ikke "charged" mig for 10 euro for lidt ved en fejl og nu var dette mit problem - jeg nævnte at jeg ville betale når jeg gik, da alle kunne lave fejl men det var åbenbart ikke godt nok for dem. På dette tidspunkt havde jeg brugt over 1 time af min tid på banen og havde kun fået 2 omgange, på grund af deres fejl. På dette tidspunkt blev jeg så træt at dem at jeg smed udstyret på deres terrasse og ville forlade stedet. Manden i receptionen (igen havde han meget travlt med en telefon) sagde at jeg blot kunne gå ned igen og bruge den sidste tid når jeg havde betalt 10 euro mere (havde allerede betalt 90)
Jeg havde fået nok og gik, nævnte at jeg ville lave en dårlig anmeldelse og pludselig fik han en helt anden tone. Kom og gav mig tilgodebevis og pludselig ville han tale med alle de ansatte - på trods af at fejlen var hans til at starte med.
Del 3.
Hvis man ryger af banen skal man gå tilbage til stedet i grus, og dette giver sår på fødder det er ikke ligesom anden steder i verden, hvor man har strøget sand eller andet ud.
Kan ikke anbefale stedet.
翻译:第一部分:我和弟弟索尔去了这家滑索公园,他以前从没玩过。我给他预约了一位私人教练,想让他入门。但这位教练与其说是教他,不如说是忙着看手机,我弟弟最后还是放弃了,尽管我试着鼓励他一下。
第二部分:我自己买了两个小时的滑索鞋,也付了钱,但只花了20分钟就领到了装备,因为前台的工作人员显然犯了什么我没搞明白的错误。工作人员还是只顾着玩手机,根本没在发装备。好不容易上了滑索,滑了几圈之后,我想调整一下在滑索板上的站姿,就问他们要了个螺丝拔出器。在这里,他们告诉我不能再使用这个场地了(又是前台那人犯的错)。他显然不是故意少收了我10欧元,现在这成了我的问题——我说过我会在离开的时候付款,毕竟谁都会犯错,但这显然不能让他们满意。当时我已经在场地上待了一个多小时,却因为他们的错误只被允许跑了两圈。我实在受够了,就把器材扔到他们的露台上,想走人。前台那人(他又在忙着打电话)说我可以回去,用上次多付10欧元的那次(我已经付了90欧元)。
我实在忍无可忍,离开了,并表示我会写差评。他的态度突然来了个一百八十度大转弯,给了我一张代金券,然后突然要跟所有员工谈话——尽管一开始就是他的错。
第三部分。