点评:Al wel tien keer het bord naar deze site voorbijgereden tot we meer uitleg er over zagen in het archeologisch museum in Betancuria (waarover meer in een andere beoordeling). Vooral fascinerend dat men van veel dingen die hier gevonden zijn nog niet weet wat de bedoeling hier was of waarom de mensen hier leefden.
De volgende keer dat we passeerden iiiieeeep, afslaan. Er kunnen zaken veranderd zijn tegenover andere beoordelingen maar je kan moeilijk zeggen dat er niet genoeg wegwijzers staan. Ook zijn er verschillende informatieborden op de site. We waren er net iets na 14u dus we weten niet of het (mini)"museum" net gesloten was of helemaal niet open is geweest. Ook bij dit centro de interpretacion stonden we dus voor een gesloten deur. Je kan door de ramen binnenkijken... denk niet dat het veel verschil uitmaakt of je hier binnen kan of niet.
翻译:我们开车经过这个遗址的路标至少十次,才在贝坦库里亚的考古博物馆(关于博物馆的更多信息,请参阅另一篇评论)看到更详细的介绍。尤其令人着迷的是,这里发现的许多物品的用途,以及人们为何在此居住,至今仍是个谜。
下次我们路过时,哎呀,我们拐了个弯。情况可能与其他评论有所不同,但你很难说路标不够多。遗址上还有各种信息牌。我们下午两点刚过就到了,所以不知道那个(小型)“博物馆”是刚刚关门还是根本就没开门。所以,在这个游客中心,我们也站在一扇紧闭的门前。你可以透过窗户往里看……我觉得能不能进去其实没什么区别。