点评:SAKINNNNN buraya gitmeyin!!!
29/5 cuma günü 3 çocuğumuzu (10+10+8 yaş) parasailing yaptırmak istedik, biz yetişkin eşliğinde binmelerini istedik ama 3 çocuk binebileceklerini daha iyi olacağını beyan ettikleri için onlara güvendik. zaten emsallerine göre aşırı pahalı, ama biz orada otelde kaldığımız için mecbur başka yere gitmemek için onları tercih ettik. 3 çocugmuz havalandı çok kısa süre sonra teknenin motoru bir anda bozulduğu için!!!! mtlerce yüksekten suya çakıldı. 3 çocuk suyun altına düşüp kendi kendilerine çıkıp yüzdüler ve oranın elemanları değil etraftaki diğer 2 zodiac gidip çocuklarımızı kurtardı denizin ortasından. bu noktada biz aileler kıyıda ciddi panik yaşadık ama onların rahatlığı, vurdumduymazlığı zodiaclarını çalıştırıp gidememeleri dakikalar içinde neler yaşadığımızı çocuğu olan herkes anlar. şans eseri çocuklar zarar görmedi ama biraz daha yüksekteyken bu düşüş olsa allah korusun çok ciddi sorunlar olurdu. sonrasında drone ile çekim yapan kişiden görüntüleri istedik ama çakılma anı çekildiği için bir anda görüntülerle ortadan kayboldu ve biz görüntüleri istedikçe artık çirkinleşip yok görüntü falan diye üzerimize yürüdüler. konu hk şikayetçi de olacağız çevre kamerlardan görüntülere kendimiz ulaştık. aşırı kötü profesyonel olmayan herhangi bir kaza anında b planı olmayan berbat bir işletme!!!
翻译:千万别去那里!!!
5月29日星期五,我们想带三个孩子(10岁、10岁和8岁)去玩滑翔伞。我们原本希望他们有大人陪同,但他们说三个孩子一起去更好,所以我们就相信了他们。那里的价格比类似的地方贵得多,但因为我们住在附近的一家酒店,所以迫不得已才选择了那里。三个孩子升空后没多久,船的引擎突然坏了!!!他们从几米高的地方摔进了水里。三个孩子落入水中,设法自己游了出来。救起我们孩子的不是那里的工作人员,而是附近另外两艘橡皮艇。当时,我们岸上的家人都非常恐慌,但他们的漠不关心和无动于衷,以及他们无法启动橡皮艇离开的态度,让所有带孩子的人都感同身受,体会到了我们当时的处境。幸运的是,孩子们安然无恙。但如果坠落地点再高一些,后果不堪设想。事后,我们向无人机拍摄者索要视频,但由于坠落瞬间已被拍摄下来,他们却带着视频突然消失了。我们不断索要视频,他们的态度却越来越恶劣,拒绝提供。我们将提起诉讼;视频是我们自己从周围监控摄像头获取的。这是一家管理极其糟糕、极其不专业的公司,而且在发生意外时没有任何备用方案!