点评:Muğlaya tayin olalı 3 yıl oldu ve en az 6-7 kere gittik kendileriyle ve hep çocuğumuzu götürdük.Normalde çocuk kabul etmiyoruz ama sizinki uslu diyerek aldılar fakat bu sezon parayı bulmuşlar sanırım çocuk diyince yer kalmadı diye yalan söylediler başka telefonla arayıp cocuksuz sorunca yer var dediler.Bu tekneyi defalarca tercih etmemizin tek sebebi vardı o da küçük ve kalabalık olmaması.Onun dışında kaptan eşi ve oğlu işletiyor ve sürekli gerginler.Oğlu ve babası sürekli kavga ediyorlar.biz de cok sosyal kelebekler olmadığımız için ve mesafeyi sevdiğimiz için bizi bağlamaz diyip kendi keyfimize bakıyorduk.Buna ek olarak malesef aşırı paragözler.diğer teknelere göre içecek fiyatları cok cok pahalı ki biz bu yüzden içecek almıyoruz onlarla gidince.Son olarak diğer teknelere göre 500-750 tl fark koyuyorlar.su an diğer teknelerden aldığımız fiyatlar 1500 ve 1750 iken kendileri 2250.yani demem o ki sevimsiz durumlarına rağmen tercih ettiğimiz samimiyetsiz işletmenin bize yapılan bu terbiyesizliğinden sonra sadece daha az kapasiteli diye kazık yemeye ve gergin aileyle gerilmeye gerek var mı bilemedim.Biz zaten bu saatten sonra asla ama gidenlere de tavsiyem çok daha sevecen cok daha işini ahlaklı yapan işletmeler var.
翻译:我们被派到穆拉已经三年了,至少坐过六七次船,每次都带着孩子。通常我们不接受孩子,但他们接受了你的孩子,说他们很乖。这个季度,我觉得他们找到了钱。我问带孩子的时候,他们撒谎说没有座位了。我打电话问他们是否带孩子,他们说有空位。我们多次选择这艘船的唯一原因是它很小,不拥挤。除此之外,船长是他的妻子和儿子,他们总是关系紧张。儿子和父亲总是吵架。因为我们不太喜欢社交,喜欢保持距离,所以我们觉得这不会打扰我们,就玩得很开心。可惜的是,他们非常贪吃。饮料比其他船贵得多,所以我们坐他们的船时都不买饮料。最后,他们的收费比其他船高出500-750土耳其里拉。目前,其他船只给我们的报价是1500和1750,而他们的是2250。换句话说,尽管他们的情况很糟糕,我们还是选择了这家不诚信的商家。在经历了如此粗鲁的对待之后,我不知道是否有必要仅仅因为客容量少就被骗,还要和那位紧张的家人紧张。反正我们以后再也不会这么做了,但我给那些去那里的人的建议是,那里有更多更贴心、更讲道德的商家。