点评:Hier nog eens geweest na 16 jaar geleden mijn laatste werkdag te hebben gehad bij mosaqua. Na al die heisa in de gemeentelijke politiek ben ik toch blij dat het bad open is gebleven. Voor de wat grotere kinderen is het leuk. Leuke glijbanen en wildwaterbaan. Het was de carnavalsweek dus erg druk maar goed dat wist ik nog uit mijn tijd dat ik er zelf werkte. Het viel me wel op dat het personeel niet echt in de stoelen zaten en meer op hun mobiele telefoon zaten dan toezicht hielden. In mijn tijd was dat wel anders: toen werd er serieus toezicht gehouden: de regels worden nu niet meer gehandhaafd wat leidt tot chaos. Al met al leuk om er nog eens geweest te zijn: entree was helemaal anders en de vloeren ook. Douches en hokjes ook veranderd voor de rest blijft dit een bad uit de jaren 90. De geest van Bertil Kaanen is er nog 😜
翻译:16年前我在莫萨夸的最后一天之后,就回到了这里。经历了市政政治的种种风波之后,我很高兴游泳池仍然开放。这里很适合大一点的孩子玩。滑梯很棒,还有刺激的水上乐园。当时正值嘉年华周,所以非常拥挤,不过我以前在那里工作的时候就见过这种情况。我注意到工作人员并没有坐在椅子上,而是更多地在玩手机而不是在管理。以前的情况不一样:那时候管理非常严格;现在规则形同虚设,导致一片混乱。总而言之,这次回来感觉很棒:入口完全变了,地板也变了。淋浴间和隔间也换了,但除此之外,这里仍然保留着90年代的风格。贝尔蒂尔·卡南的精神依然存在😜