点评:Afgelopen zondag zijn we in Mosaqua geweest. Wat ons opviel waren een aantal goede dingen en een aantal verbeterpunten.
Als eerste de medewerkers, deze waren allemaal behulpzaam en erg vriendelijk, ook de toegangsprijs, via Social Deal, was prima.
De verbeterpunten zijn vooral afwerking en of niet werkende onderdleen zoals de warmte cabines waarvan 2 er niet werkten, de glijbaan waarvan de belichting binnenin stuk was, scherpe randen in de glijbaan en de wildwaterbaan. Volgens de dagmanager werden een aantal zaken binnenkort aangepakt, ik hoop dat de rest ook aangepakt wordt.
Tot slot, de horeca prijzen zijn uitstekend te noemen, echter, als het om de exploitatiekosten gaat, moet hier misschien eens kritisch naar gekoken worden. Denk aan een hele berg mayonaise op een klein bakje friet (meer dan de helft verdween in de prullenbak, zonde). De wachttijden op onze frites en snacks, het was niet heel druk, bedrfoegen maar liefst 27 minuten en dat vind ik te lang. We hadden zeker anders nog wat besteld, een gemiste kans.
Samengevat,positief verrast maar zeker nu doorpakken qua onderhoud en de puntjes op de i.
翻译:上周日我们去了莫萨夸水上乐园。我们注意到了一些优点,也发现了一些需要改进的地方。
首先,所有工作人员都非常热情友好,乐于助人。通过Social Deal预订的门票价格也很划算。
需要改进的地方主要集中在设施的装修和/或一些故障部件上,例如加热小屋(其中两个坏了)、滑梯上的照明灯坏了,以及滑梯和激流漂流道边缘锋利。据当日经理说,一些问题很快就会得到解决;我希望其他问题也能尽快得到解决。
最后,餐饮价格很实惠,但就运营成本而言,这方面可能需要认真考虑。想想看,一小份薯条上竟然堆了一大堆蛋黄酱(超过一半最后都进了垃圾桶,真是太可惜了)。我们点的薯条和小吃等了整整27分钟——当时人并不多——我觉得太长了。我们本来肯定会点别的,这真是个遗憾。
总之,结果令人惊喜,但我们现在肯定会继续进行维护工作,并把细节都完善好。