点评:Jag skulle hit en fredag och prova på hur isvaket var hära, så jag tog med mig utrustning samt kläder för att bada, när jag kom dit var de personal som stod där och bara stirrade på mig, väldigt skumt men tänkte inte mer på det, innan jag hoppade i så gick jag till kafeet för att köpa en kaffe, men ägaren ville då debitera mig över 200kr så jag tackade nej men han var otacksam och börja skrika. Sedan hoppade jag i och låg ungefär 20 sekunder innan det var dags att ta sig upp, men när jag försökte ta mig upp så var det någon som nästan drog i mig på något vis, det gick inte att fortsätta, det stod en personal längre bort som inte gjorde något åt saken, jag skrek då och han hjälpte mig tillslut, jag gick till bastun för att värma mig men när jag satt där kände jag en arm av en person som satt under bänkarna, han greppa tag i mig och var helt sjuk i huvudet, jag slet mig loss och sprang ifrån i bara badbyxor därifrån, mannen som är då ägaren från kafeet springer efter mig med ett hagelgevär. sjukaste jag varit med om!
翻译:我周五去那里,想看看水有多冰,所以带了泳衣和装备。到了之后,工作人员就站在那里盯着我看。感觉很奇怪,但我当时也没太在意。下水前,我去咖啡馆买了杯咖啡,结果老板要价200多瑞典克朗,我拒绝了,但他却不知感恩,开始对我大吼大叫。然后我跳进水里,躺了大概20秒,到了该起身的时候。可当我试图起身时,好像有人把我拽了起来,我动弹不得。远处有个工作人员,却什么也没做。我尖叫起来,他才终于扶住了我。我去桑拿房暖和一下,结果坐在那里的时候,感觉有人从长凳底下伸出一只胳膊。他一把抓住我,看起来脑子一片混乱。我挣脱开来,只穿着泳裤就跑了。咖啡馆的老板拿着一把猎枪追了上来。这真是我经历过的最恶心的事!