点评:We hadden vandaag geraft op de Voidimatos rivier. Onze trip begon ietsjes later maar daar werden goed via whatsapp op de hoogte van gebracht. Wat fijn is aan deze organisatie is dat als je maar met z’n tweeën bent de trip ook gewoon doorgaat. We kregen vooraf en ook tijdens het raften hele goede uitleg van onze gids (Dimos) van wat we moesten doen, niet doen en wat we allemaal om ons heen zagen. Het was een heerlijke ontspannende trip in een prachtige omgeving met meerdere versnellingen. Op het einde bij de Voidimatos oude brug zijn er nog twee wat uitdagendere hoogte verschillen die je aflegt met behulp van goede instructies van onze gids. Wat fijn is is dat onze gids ook foto’s en filmpjes maakte tijdens onze trip en die worden op dezelfde dag via wetransfer gedeeld. Dus je hebt geen usb stick nodig. Wij vinden het een goede prijs kwaliteit verhouding. De tijd die we hadden op het water was voldoende om een mooie herinnering op te doen.
Dank nog aan Dimos en zijn collega’s voor alles.
翻译:今天我们去沃伊迪马托斯河漂流了。行程开始得稍微晚了一些,但主办方通过WhatsApp及时通知了我们。这家机构的优点在于,即使只有两个人,行程也能按计划进行。漂流前后,我们的向导迪莫斯都详细地讲解了注意事项和沿途的风景。这是一次非常轻松愉快的旅程,沿途风景优美,还有几处急流。最后,在靠近沃伊迪马托斯老桥的地方,有两段难度稍高的河段,落差较大,但向导会清晰地指导我们顺利通过。更棒的是,向导在漂流过程中还拍摄了照片和视频,当天就通过WeTransfer分享给了我们,所以不需要U盘。我们觉得这次漂流物超所值。在水上度过的时光足以让我们留下美好的回忆。
再次感谢迪莫斯和他的同事们!