点评:Εδώ επισκεφτεί 4-5 φορές στην ζωή μου την συγκεκριμένη παραλία και κάθε φορά μένω εντυπωσιασμένος από την άψογη εξυπηρέτηση,την εξαιρετική και σπάνια ομορφιά του τοπίου και της παραλίας και την απόλυτη καθαριότητα.Επισής,παρατηρώ ότι ο κόσμος,ο οποίος επισκέπτεται την συγκεκριμένη παραλία είναι upper-class και τίποτα δεν έχει αλλάξει από την παλαιό,καλό Αστέρα της Βουλιαγμένης της δεκαετίας του’70 και του ‘80.Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό είναι πολύ φιλικό,εξυπηρετικό και κυρίως αυτή οι άψογοι κύριοι που σου φέρνουν φαγητό και αναψυκτικά στην ξαπλώστρα,το οποίο αποτελεί την απόλυτη έκφραση της τελειότητας.Αρχικά,ο καφές,το τσάι και τα υπόλοιπα αναψυκτικά και σνακ που σου προσφέρουν είναι εύγευστα,φρέσκα και ποιοτικά.Οσον αφορά την ποιότητα του νερού κρίνεται εξαιρετικά υψηλή,είναι πεντακάθαρο και ενόσω κολυμπάς μπορείς να βρεις την απόλυτη ψυχική γαλήνη,ηρεμία και χαλάρωση.Το ίδιο ισχύει για το πόσο εξαιρετικά ήρεμη είναι η παραλία.και για το πόσο εύκολα μπορείς να χαλαρώσεις,ενώ απολαμβάνεις τον καφέ,το αναψυκτικό ή το σνακ σου,τα οποία είναι εκτός από εύγευστα και πολύ οικονομικά.Οι τουαλέτες είναι πολύ καθαρές και οι καθαριστές πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί.Το ίδιο ισχύει και για όλη την υπόλοιποι παραλία.Τέλος,το φαγητό είναι εκλεκτό,εύγευστο και πραγματικά απολαυστικό.Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν την εικόνα της αρτιότερα οργανωμένης,πιο όμορφης,καθαρής και πιο αψεγάδιαστης παραλίας στην χώρα.Πραγματικά,η καλύτερη παραλία που έχω επισκεφτεί στην ζωή μου.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
翻译:我一生中曾四五次到访这片海滩,每次都被这里无可挑剔的服务、绝美的景色和海滩以及绝对的洁净所深深吸引。我还注意到,来这里度假的客人大多是上流人士,这里的一切似乎都还保留着上世纪七八十年代沃利亚格梅尼阿斯特海滩的风貌。值得一提的是,这里的工作人员非常友好热情,尤其是那些举止优雅的绅士,他们会把食物和饮料送到你的躺椅上,这简直是完美服务的极致体现。首先,他们提供的咖啡、茶和其他饮料小吃都非常美味、新鲜且品质上乘。至于水质,更是堪称一流,清澈见底,游泳时能让人感到无比的平静和放松。海滩本身也同样宁静祥和,你可以一边享用美味可口且价格实惠的咖啡、饮料或小吃,一边轻松惬意地放松身心。厕所非常干净,清洁人员也非常友好热情。海滩的其他地方也一样。此外,食物精致美味,令人回味无穷。所有这些因素共同造就了这片全国最井然有序、最美丽、最干净、最完美的沙滩。这绝对是我一生中去过的最棒的沙滩。我强烈推荐!