点评:02 januari dachten we een relaxed dagje in thermen Goirle door te brengen. Dat hebben we geweten. Het was er zo ontzettend druk dat nagenoeg alle faciliteiten continue vol zaten. Zodra er twee plekjes vrij kwamen dan ook maar snel naar binnen. Je kon echt over de koppen lopen. Daarnaast ook een heel vervelende ervaring met een medewerker die bij het trekken van de vloer bijna mijn vrouw in haar gezicht raakte en daarna nog even het water in onze richting trok. Deze zelfde medewerker vond het daarna nodig op een hele vervelende toon aan te geven dat ik mijn vrouw geen knuffel mocht geven en of ik haar los wilde laten. Bij het melden bij de receptie werd ons verteld dat hier streng op gelet werd. En dat terwijl er diverse andere gasten in hetzelfde bad zaten. Wij komen hier al jaren maar kijken nu toch even naar andere mogelijkheden.
翻译:1月2日,我们原本打算在戈尔勒温泉浴场(Thermen Goirle)放松一天。结果确实如此。那里人山人海,几乎所有设施都爆满。一旦有空位,我们就赶紧进去。泳池简直人满为患。我们还遇到了一位非常不愉快的员工。她在清洁地板时,差点打到我妻子的脸,然后又把水泼向我们。之后,这位员工还用非常不友好的语气告诉我,我不可以拥抱我的妻子,让我放开她。当我们向前台反映此事时,他们却说这是严格执行的规定。而且当时还有其他几位客人也在同一个泳池里。我们来这里已经很多年了,但现在我们正在寻找其他选择。