点评:Wij zijn met 3 volwassenen hier op hike vakantie geweest. Alles was super schoon nergens vuil te vinden. Je krijgt bij je verblijf een Lötschental toeristenkaart waarmee je gratis met de gondel naar (lauchernalp) 600 meter hoger kunt gaan. Vanuit daar kan je goed alle kanten op wandelen. De gastheer was super aardig en aangezien wij een dag te laat waren had hij ons zelfs een extra dag gratis willen geven. Er zijn genoeg douches, wc’s en plekken om je afwas te doen. Er is een foodtruck/tent waar je kunt zitten tot laat. Vooral fijn als het regent :). Het eten en drinken is daar ook niet te duur. Vlak langs de camping stroomt een rivier wat voor een rustgevend geluid zorgt. Hierdoor valt het eventuele geluid van andere mensen ook (bijna) volledig weg. Er is ook een speelveld waar je onder andere kunt basketballen, voetballen, tenissen, badmintonnen en tafeltennisen. Benodigdheden hiervoor kan je tegen borg afhalen.
翻译:我们三个成年人一起来这里进行徒步旅行。一切都非常干净,找不到任何脏污。入住时我们会得到一张勒希滕塔尔旅游卡,凭此卡可以免费乘坐缆车前往海拔高出600米的劳赫纳尔普。从那里出发可以向各个方向徒步。房东人非常好,由于我们晚到了一天,他甚至主动提出免费让我们多住一天。这里有充足的淋浴间、厕所以及洗碗的地方。那里有一辆食品车/一个帐篷区,你可以一直待到很晚。下雨的时候尤其不错哦 :) 那里的餐饮价格也不贵。露营地旁边有一条河流,潺潺流水声能带来宁静的氛围。这样一来,其他人的噪音也几乎完全听不到了。这里还有一个运动场,可以在那里打篮球、踢足球、打网球、打羽毛球和乒乓球。所需的器材可以支付押金后租借使用。