Fantastisk familieopplevelse – et av høydepunktene på Sardinia!
Corrado Conca - Guida Escursionistica的点评
点评:Vi var en familie på fire, med barn på 12 år og oppover, og dette ble uten tvil en av de beste opplevelsene på ferien.
Fra første stund følte vi oss trygge. Guiden var svært profesjonell, rolig, tålmodig og hadde en herlig humor som gjorde at hele gruppen slappet av og hadde det gøy. Han tilpasset aktivitetene til deltakerne og ga gode forklaringer hele veien.
Turen bød på masse action og flotte naturopplevelser. Vi fikk hoppe fra klipper i ulike høyder, rappellere ned mot det krystallklare havet, svømme og utforske grotter. Alt foregikk i et trygt tempo, og ingen følte seg presset til å gjøre noe de ikke var komfortable med.
Den vakre kystlinjen og det turkise vannet gjorde opplevelsen enda mer spektakulær. Dette er en perfekt aktivitet for familier som ønsker litt spenning kombinert med fantastiske naturopplevelser.
Vi kan anbefale denne turen på det varmeste til alle som besøker Sardinia – spesielt familier med litt større barn. Tusen takk for en opplevelse vi kommer til å huske lenge!
翻译:我们一家四口,孩子年龄都在12岁以上,这绝对是我们假期中最棒的体验之一。
从一开始我们就感到非常安全。导游非常专业、沉着冷静、耐心十足,而且幽默风趣,让整个团队都放松下来,玩得非常开心。他根据参与者的情况调整活动内容,并全程进行清晰的讲解。
这次旅行充满了刺激的体验和精彩的自然风光。我们从不同高度的悬崖上跳水,绳降到清澈见底的海水中,游泳,探索洞穴。所有活动都以安全为原则,没有人会感到被迫去做任何自己不适应的事情。
美丽的海岸线和碧绿的海水让这次体验更加令人叹为观止。对于想要体验刺激和精彩自然风光的家庭来说,这绝对是一次完美的旅行。
我们强烈推荐所有来撒丁岛旅游的人参加这次旅行——尤其是有年龄稍大孩子的家庭。非常感谢你们为我们带来如此难忘的体验!