点评:Efter alle de kritiske anmeldelser, havde vi ikke høje forventninger. Men, det var alt i alt, en meget god oplevelse. Bare hele området i sig selv, er så naturrigt, hyggeligt, smukt og grønt. Fantastiske geografiske rammer for en ferie i Danmark, som gør at man alligevel lidt mærker at man er væk hjemmefra. (Ihvertfald hvis man er fra det flade og jævne vestjylland) Børnene ELSKEDE det, det er ren paradis for små børn i legeplads-alderen. Hvilket gør, at man som voksen, også hygger sig, og det gennemførte tema med sange og figurer, er så gennemført, at man som voksen også finder det virkelig hyggeligt. Vejret var godt og sommerferien ikke helt ovre, men der var hverken proppet eller kø, til noget som helst. Virkelig rart! Det eneste minus - er maden. Det kan gøres bedre! Udvalget er virkelig begrænset til fastfood, og hvis ikke du spiser svinekød eller kød generelt, så er det endnu værre. Men, det er ikke noget der ville fraholde os for at komme igen, fordi der er så mange andre muligheder, nykøbing by og handle muligheder tæt på, samt gode faciliteter til selv at lave mad - hvis man har valgt overnatningsmulighed med køkken. Derudover, så tror jeg at den valgte overnatning er fuldstændig afgørende for oplevelsen. De gamle små hytter, ser desværre ud til at leve op til alle de kritiske anmeldelser. De større, nyere og dyrere muligheder, med toilet og eget køkken - er helt klart at foretrække. Vi kommer helt klart tilbage. Jeg går stadig og nynner børnesangene i baghovedet, og glæden hos børnene, gør at man higer lidt efter at komme tilbage til stemningen som familie.
翻译:尽管有那么多负面评价,我们原本并没有抱太高期望。但总体而言,这是一次非常棒的体验。整个地区本身就充满自然气息,温馨、美丽又绿意盎然。这里有着绝佳的地理环境,非常适合在丹麦度假,让人确实能感受到自己远离了家乡。(至少对于来自地势平坦的西日兰的人来说是这样。)孩子们简直爱死了这里,对于学龄前儿童来说简直就是天堂。这也让作为成人的我们也能尽情享受其中。整个以歌曲和角色为主题的设计做得非常出色,以至于作为成年人我们也会觉得它格外温馨。天气不错,暑假也还没完全结束,但无论做什么都既不拥挤也没有排长队。真的太棒了!唯一的缺点就是食物——还有提升空间!可选的菜品基本只有快餐,如果你不吃猪肉或肉类的话,情况就更糟糕了。不过,这丝毫不会妨碍我们下次再来。因为还有很多其他的选择:附近有尼科宾市以及各种购物机会,如果选择带厨房的住宿的话,还能享受不错的烹饪设施。此外,我认为所选择的住宿对整体体验至关重要。那些老旧的小木屋,很遗憾,似乎确实如负面评价所说的那样。而那些更大、较新且价格更贵、带有卫生间和独立厨房的住宿选项显然更值得选择。我们肯定还会再来的。我脑海里仍不断回响着那些儿歌,而孩子们的快乐也让人有点渴望重新回到那种大家庭的氛围中。